"Solicit energic pedepsirea golanului politic pentru infracţiunea pe care a săvârşit-o, şi anume a fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD. Mult timp mi-am pus întrebarea când se va ajunge la bătaie din partea PSD. Iată că s-a ajuns la bătaie din partea fostului purtător de cuvânt al Guvernului PSD - Ponta, un om trimis permanent la înaintare şi care susţine ideile aberante ale partidului de guvernământ”, a afirmat Ludovic Orban, citat de News.ro.

 

Liderul PNL a susţinut că PSD capătă în cultura politică elementele unui partid totalitar.

 

"Ameninţarea, intimidarea, agresivitatea, brutalitatea de limbaj, atitudinea ostilă permanentă, intimidarea opoziţiei au devenit politică de partid pentru PSD”, a subliniat preşedintele PNL. Ludovic Orban s-a întrebat de ce Liviu Dragnea nu a avut o poziţie privind "comportamentul grobian şi brutalitatea fizică săvârşită de un cirac de-al lor împotriva unui reprezentant al opoziţiei”.

 

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului B1 TV.