B1 TV a difuzat filmul incidentului în care Mirel Palada l-a lovit pe Mihai Goțiu

Dora Vulcan | 16.09.2017

B1 TV a difuzat vineri seara filmul aproape complet al incidentului in care Mirel Palada l-a lovit cu pumnul în figură pe senatorul USR Mihai Gotiu. Înregistrarea a fost transmisă de B1TV numai după ce o copie a ei a fost predată la poliție, unde Goțiu a depus plângere penală împotriva lui Palada.

Pe aceeași temă

 

 

Senatorul USR Mihai Gotiu a fost agresat fizic de sociologul Mirel Palada, miercuri seara, în timpul unei pauze publicitare a emisiunii Talk B1, moderată de Nadia Ciurlin.

 

În timpul primei părți a emisiuniii, cei doi s-au contract puternic. În pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Gotiu: inițial i-a aplicat un upercut, care nu se vede pe înregistrări dar confirmat de moderatoarea Nadia Ciurlin și de profesorul Nistor, aflat și el în studio în momentul incidentului, iar ulterior l-a înhățat de păr, pe la spate, pentru a-l bloca fața, ca într-o menghină - creată între masa invitaților și mâna înfiptă în păr- și a-i putea aplica, astfel, mai multe serii de lovituri. Goțiu a reușit să iasă din blocaj și să se întoarcă pentru a-l putea îndepărta de el, moment în care mai mulți angajați ai postului au intervenit și i-au despărțit.

 

 

Imaginile cu bataia au ajuns vineri si pe masa anchetatorilor, dupa au fost solicitate in mod oficial de politisti. Cererea politistilor vine dupa ce Mihai Gotiu a facut plangere penala impotriva lui Mirel Palada.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22