Fostul ofiţer Daniel Dragomir va fi audiat marţi de Comisia de control a SRI

E.b. | 18.09.2017

Daniel Dragomir, fost ofiţer SRI, cercetat în dosarul Black Cube, fi audiat marţi, la ora 16.30, de Comisia de control a SRI din Parlament, a declarat luni preşedintele comisiei Claudiu Manda.

Pe aceeași temă

 

UPDATE: Comisia de control asupra activității SRI va decide dacă va fi nevoie și de o comisie de anchetă pe marginea dezvăluirilor făcute în spațiul public de fostul colonel SRI Daniel Dragomir, a declarat luni președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.           

 

Audierea vine ca urmare declaraţiilor lui Dragomir în spaţiul public.

 

Am avut o discuţie astăzi cu toţi membrii comisiei. Am discutat un pic despre cum ar trebui să funcţioneze activitatea la comisie. Mâine avem prima şedinţă ordinară. Am avut o discuţie cu domnul Daniel Dragomir. L-am invitat pentru mâine, la ora 16.30, la Comisia de control SRI, deci mâine la 16.30 va veni. I-am trimis şi pe adresa de e-mail pe care mi-a propus-o dumnealui o solicitare scrisă”, a declarat preşedintele Comisiei de control a SRI din Parlament, Claudiu Manda, conform Mediafax.

 

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat la RTV că are informaţii legate de acoperiţii din Justiţie, presă şi politică, dar şi despre cum s-ar fi făcut abuzuri în numele unor şefi de instituţii. 

 

SRI a negat, într-un comunicat de presă, afirmaţiile lui Daniel Dragomir.

 

Daniel Dragomir a fost arestat in septembrie 2016 pentru 30 de zile, in dosarul Black Cube, care privea  spionarea comunicaţiilor şi hărţuirea familiei şi a unor apropiaţi ai procurorului-şef al DNA, Codruţa Kovesi.


Motivele arestării  constituirea unui grup infractional organizat, instigare la acces ilegal la un sistem informatic, instigare la transfer neautorizat de date informatice, instigare la operatiuni ilegale cu dispozitive si programe informatice, instigare la fals informatic, in forma continuata si instigare la violarea secretului corespondentei.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22