PSD respinge majorarea alocaţiei, dar Dragnea declară că partidul său o va mări, în curând

E.b. | 19.09.2017

După ce PSD a respins propunerea legislativă inițiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocației de stat pentru copii, Liviu Dragnea spune că partidul sau va mări alocaţia.

Pe aceeași temă

 

 

PSD va depune, în perioada imediat următoare, un proiect de lege care să prevadă alocații mai mari pentru copii, a declarat Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților şi lider al PSD, după ce a fost respinsă în plen o propunere legislativă în domeniu inițiată de PNL.

 

"Și noi am spus și USR a spus că vom veni cu un proiect de lege bine făcut. A fost un proiect de lege care, din păcate, nu a respectat tehnica legislativă, nu a indicat sursa financiară. În perioada imediat următoare, vom veni cu un proiect de lege care să ne atingă acest obiectiv și nu numai ăsta, adică alocații mai mari pentru copii. Va fi un proiect puțin mai complex, care să ajute și copiii, în primul rând, dar și părinții", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, citat de Agerpres.

 

Camera Deputaților a respins, marți, propunerea legislativă inițiată de PNL privind majorarea la 200 lei a cuantumului alocației de stat pentru copii.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22