Dragnea nu vede că Liviu Pop vorbeşte dezastruos, ci doar că are o comunicare defectuoasă

E.b. | 20.09.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat, la Parlament, că nu se pune problema unei remanieri a Guvernului în această perioadă, spunând că la Comitetul executiv (CEx) de pe 29 septembrie de la Suceviţa va fi făcută o evaluare a Cabinetului Tudose.

Pe aceeași temă

 

 


Din punctul meu de vedere, nu se poate pune problema unei remanieri în această perioadă (…) Eu nu voi face nicio propunere de remaniere la acest Comitet executiv”, a declarat Liviu Dragnea.

 

El a spus că la CEx se va face o evaluare a Guvernului pe fiecare minister în parte, pe program de guvernare, pe acţiuni, pe măsuri şi pe respectarea lor, dar a ţinut să precizeze că lucrurile s-au schimbat faţă de Cabinetul precedent. 

 

”E o schimbare totală, sunt foarte multe recuperări, s-au recuperat foarte multe întârzieri, lucrurile arată bine, dar o evaluare este necesară. O să facem una şi acum şi la sfârşitul anului pentru a şi da posibilitatea Guvernului să spună ce s-a făcut, pentru a vedea şi colegii de partid care au fost progresele înregistrate, cum stăm şi la ce ne aşteptăm pentru finalul anului viitor”, a explicat Dragnea, conform News.ro.

 

Întrebat dacă ministrul Educaţiei, Liviu Pop, a făcut ”erori sau greşeli”, liderul PSD a atras atenţia asupra faptului că o comunicare defectuoasă din partea miniştrilor poate produce defecţiuni majore şi tulburări în societate.


Întrebarea ziariştilor era legată şi de faptul că, deunăzi, Liviu Pop, ministrul Educaţiei, care nu stăpâneşte limba romaână, decara în faţa senatorilor: "Mi s-au adus nenumărate reproşuri în ultimele luni de când am preluat conducerea acestui minister, multe dintre ele de ordin personal, cum scriu, cum mă exprim. Nu voi încerca să mă disculp. În viaţă, ca şi în politică, există greşeli şi există erori. Este esenţial însă faptul că greşelile se pot corecta, erorile nu”.

 

Orice comunicare greşită poate produce defecţiuni majore, poate produce tulburări în societate, poate produce confuzii în societate şi nemulţumiri. Sper ca în ultima perioadă au înţeles că comunicarea nu e o joacă, nu e un moft şi nu e un motiv mic sau neimportant de a nu se lua în discuţie atitudinea unui membru de partid. O comunicare constant proastă, făcută alandala induce un sentiment de neîncredere în rândul populaţiei care este esenţial pentru stabilitatea Guvernului. Sunt oameni care sunt beneficiarii unor măsuri guvernamentale, dar dacă «beneficiază» de o comunicare neorganizată nu mai ştiu clar dacă ceea ce primesc e de bine sau e de rău”, a spus Liviu Dragnea, care, probabil, s-a făcut că nu pricepe intrebarea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22