Purtătorul de cuvânt al PSD, spune că partidul se luptă, în continuare, cu «binomul»

E.b. | 22.09.2017

Pare că PSD se pune în formație de luptă după inculparea vicepremierului Sevil Shhaideh de către procurorii DNA. Adrian Dobre, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat că liderii partidului nu vor ceda în fața a ceea ce el numeşte asaltului DNA.

Pe aceeași temă

 
 
 ”Pot să spun ceea ce vede toată lumea că binomul este disperat și asta demonstrează mișcările din ultima perioadă. Eu vreau să asigur pe toată lumea că nu vom ceda în această luptă și vom avea tăria să ducem bătălia până la capăt.

 

Cred în nevinovăția, atât a Rovanei Plumb, cât și a doamnei Sevil Shhaideh, Le cunosc pe amândouă și cred în nevinovăția lor. Se resimte o anumită disperare din partea binomului și încearcă cu ultimele puteri să lovească în PSD.

 

Toate aceste acțiuni ale DNA tind către aceleași obiectiv și devine din ce în ce mai clar că ținta este PSD și președintele Liviu Dragnea”, a declarat Adrian Dobre,conform Striripesurse​.

 

********************

 

Vicepremierul Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), este urmărită penal de procurorii anticorupție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu dacă funcționarul public a obținut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit, se arată într-un comunicat al DNA.     

     

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22