Maior cataloghează drept minciună acuzaţia ca ar dori eliminarea politică a lui Dragnea

E.b. | 22.09.2017

George Maior, ambasadorul României în SUA (fost şef al SRI), a declarat că își rezervă dreptul de a-și apăra reputația față de folosirea "abuzivă" a numelui său "în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale".

Pe aceeași temă

 


Reacția lui Maior, care susţine că îşi rezervă dreptul de a-şi apăra reputația față de folosirea abuzivă a numelui său, vine după ce Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, a susţinut că ambasadorul român la Washington coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea, în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh.

 

"Referitor la campania absolut irațională prin care numele meu este implicat în dispute politice interne, doresc să precizez că întreaga mea activitate este concentrată pe promovarea intereselor naționale ale României în relația cu Statele Unite ale Americii, principalul nostru partener strategic. Nu mă interesează nicio funcție publică sau politică și am un singur scop — acela de a-mi reprezenta țara cu demnitate și eficiență din poziția de ambasador al României la Washington DC. Îmi rezerv dreptul de a-mi apăra reputația față de folosirea abuzivă a numelui meu în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale", susține George Maior, într-un comunicat. conform Agerpres.

 

Maior mai spune că el reprezintă exclusiv interesele României, deasupra oricăror dispute politice.

 

"Ne aflăm în poate cel mai bun an din istoria relațiilor diplomatice româno-americane și desigur mai avem obiective importante de atins în continuare. În calitate de ambasador al României, de diplomat, reprezint exclusiv interesele țării, deasupra oricăror dispute politice. Aceasta este meseria mea", precizează George Maior. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22