Incendiu la un azil de bătrâni din Capitală. Un vârstnic a murit. Urmărire penală in rem

Dora Vulcan | 30.09.2017

Un bătrân a murit într-un incendiu declanşat la un azil din sectorul 3. Un bătrân a murit, o alta s-a rănit după ce a căzut pe scări iar alte 19 au fost transportate la spitalele din Bucureşti şi SAI. Arafat spune că situaţia e sub control dar focul s-a extins asupra unei case şi unui service auto.

Pe aceeași temă

 

 

UPDATE  Procurorii au inceput urmarirea penala "in rem" pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, efectuandu-se totodata cercetari privind modalitatea de desfasurare a activitatii in respectivul centru.

 

 

 UPDATE Raed Arafat la Digi 24: Am plecat acum un sfert de ora de la fata locului, situatia este sub control, se intervine la cladirile invecinate, unde este si un depozit de anvelope. Situatia ramane dificila, decopertarea mansardei prezinta un risc. Batranii evacuati sunt internati in spitale si vor ramane acolo pana cand se vor gasi solutii pentru ei

 

UPDATE Un pompier, cel mai probabil intoxicat cu fum, a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost preluat de medicii de la SMURD. A fost scos de colegi, dar este conștient. El se afla în cea de-a doua clădire, de unde iese foarte mult fum.

 

UPDATE Focul a fost localizat in trei clădiri: azilul de bătrâni, o casa alaturata si un service auto din spatele azilului. Se fac verificari daca centrul avea aviz de securitate la incendiu.

 

Aproape toti dintre cei 19 transportati la spital sufera de intoxicatii cu fum, doar o persoana a suferit o traumă după ce a căzut pe scări. 

 

captură Digi 24

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22