Oierii i-au spus lui Petre Daea ca Guvernul promoveaza lenea, iar zootehnia e la pamant

E.b. | 03.10.2017

Prezent recent la Bran, Petre Daea, ministrul Agriculturii, a fost indemnat de crescatorii de animale sa nu mai promoveze lenea, ci sa faca ceva ca sa se taie din ajutoarele sociale si oamenii sa fil altfel nevoiti sa mearga la munca.

Pe aceeași temă


 

Episodul a avut loc in cadrul traditionalei sarbatori Ravasitul Oilor, ministrul Agriculturii lansandu-se din nou in ode la adresa naturii, relateaza ProTV.

 

"Moment emotionant... Din varful muntelui au coborat bravii stapani ai altitudinilor. Bravii oieri. Se intrezareste in privirea lor atat dorinta de a continua, impletita cu dragostea de animale... Filmati aceste frumoase imagini! Transmiteti-le tarii...", a spau, bombastic, ministrul Daea.

 

"Stiti ce v-as ruga eu din tot sufletul? Sa nu mai promovati lenea in Romania! Sa taiem ajutoarele sociale si treaca lumea la munca", i-a replicat ministrului Agriculturii un crescator de oi. 

 

"Luati-le de la primari ajutorul social. Aicea e toata treaba. Te duci sa ii iei la lucru si nu stau! Domnu' ministru, va rog din suflet", s-a plans un altul.

 

Celor doi li s-au alaturat si alti oieri dornici sa isi spuna pasul.

 

"Avem nevoie acuta de forta de munca. Si nu gasim nici calificata, nici necalificata. Din cauza ca ajutoarele sociale suplimenteaza venitul", a spus unul dintre cei prezenti, iar un altul l-a acuzat direct pe ministru ca nu cunoaste realitatea: "Zootehnia si agricultura sunt la pamant. Domnul ministru spune ca e foarte bine! E foarte bine de la dansu din birou, nu si de la noi!"

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22