Liviu Dragnea, însoţit de interlopi la Curtea Supremă ca să-l apere de furia mulţimiiFOTO/VIDEO

Dora Vulcan | 03.10.2017

După ce, la prânz, Liviu Dragnea a fost primit cu huiduieli și cătușe de aproape 10 protestatari, la ieșirea de la proces, șeful PSD a fost escortat de câțiva interlopi din clanul Duduienilor. Codrin Ștefănescu a fost văzut când discuta cu aceștia, înainte ca Dragnea să iasă din sală.

Pe aceeași temă

 

 

 

 

 

 

 

"Nu știu cine sunt. Nu am chemat pe nimeni, cum puteți să mințiți în felul ăsta? Doamna de acolo e intrerlop? Eu nu pot să plec din cauza dvs. De ce nu mă lăsați să plec? Vorbim la Parlament!...”, a spus Liviu Dragnea când a fost întrebat dacă îi cunoaște pe interlopi.

 

 

 

 

 

 

Mălin Bot, autorul filmării, a fost agresat de gorilele lui Dragnea. Despre care Codrin Ştefănescu spune, cu umor involuntar, că nu sunt interlopi ci membri PSD.

 

 

 

"Interlopii lui Dragnea efectiv m-au lovit si m-au tinut sa nu pot sa ies din Inalta Curte. Afara am fost iar lovit. Doua persoane au fost retinute de Jandarmi. Acestea sunt imaginile", scrie Mălin Bot pe pagina sa de Facebook. 

 

 

La orele serii, interlopii au făcut plângere la Secţia 6 de poliţie dar şi-au retras plângerea după ce Mălin Bot le-a arătat poliţiştilor înregistrarea cu agresiunea sa.

 

"Asta e culmea. Sunt la Sectia 6 unde aflu ca interlopii lui Dragnea depun plangere ca eu i-am agresat.

Update: Interlopii nu mai depun plangere, dupa ce politistii au vizionat probele video, interlopii au declarat ca "decat l-am impins".... cu pumnul la ficat si in stomac", scrie Mălin Bot într-o postare făcută peste câteva ore pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

 

 

captura foto dupa înregistrarea video făcută de Mălin Bot

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22