Guvernul Dragnea-Tudose s-ar prăbuşi. Sondaj dezastruos realizat de Pieleanu, apropiat al PSD

E.b. | 07.10.2017

Sociologul Marius Pieleanu (Avangarde), un apropiat al puterii actuale, a prezentat, la Antena 3, cifrele celui mai recent sondaj de opinie.

Pe aceeași temă

 

 

El a aratăt că încrederea românilor în Guvern este de doar 26%, iar premierul Mihai Tudose se prăbușește atât de abrupt încât poate fi comparat cu situația Guvernului Boc, care s-a prăbușit vertiginos după tăierea salariilor.

 

”Încrederea în Guvernul Tudose a început să scadă și a ajuns la 26%. Este un barometru pe care îl fac lunar, telefonic. Cert este că Guvernul Tudose a început să scadă față de acum două luni!", a spus Pileanu la Antena3, citat de Stiripesurese.

 

Premierul Mihai Tudose are o încredere de doar 27%, adică unul din patru români are încredere în Mihai Tudose. Acum două luni, Tudose era peste Olguța Vasilescu, acum a căzut pe locul patru (...) Eu am mai văzut așa ceva doar la Guvernul Boc.

 

De remarcat, din nou, completa lipsă de notorietate a miniștrilor din Guvern, pe mulți oamenii nu-i cunosc. Spre exemplu, ministrul Educației are o încredere de doar 12%. Ministrul Tineretului și Sportului are un grad de favorabilitate de doar 10%.

 

Vicepremierul Marcel Ciolacu are o favorabilitate de doar 9% și este cunoscut de doar 35% dintre români.

 

*****************

"Încrederea în Guvernul Tudose a început să scadă.... Îngrijorarea mea este legată de completa lipsă de notorietate a anumitor membri ai Guvernului. De exemplu, încrederea în ministrul Educației, Liviu Pop, este de 12%. Mircea Dobre, ministrul Turismului, este la 9%. Marius Dunca este cotat la 10% părere favorabilă", a spus Pileanu, conform DC News.

 

Conform lui Marius Pileanu, Teodor Meleșcanu, Olguța Vasilescu și Tudorel Toader se bucură de cea mai mare încredere.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22