Tăriceanu, nemulţumit de colaborarea ALDE - PSD. El vrea întâlniri mai dese cu Tudose

E.b. | 09.10.2017

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, s-a declarat nemulţumit de faptul că se vede prea rar cu premierul Mihai Tudose.

Pe aceeași temă

 

 

Tăriceanu susţine că între PSD şi ALDE, pe de o parte, şi între majoritate şi Guvern, pe de altă parte, ar fi loc de ”o funcţionare mai bună”.


Călin Popescu-Tăriceanu, președintele Senatului, a declara că simte nevoia unor întâlniri mai dese cu premierul Mihai Tudose pe tema deciziilor adoptate sau aflate în pregătire la Guvern, menționând că, în ultima perioadă, "nu au abundat" aceste întâlniri, dar că el este la curent cu chestiunile cele mai importante.

 

Întrebat despre relația cu premierul, Tăriceanu a spus: "Relația este cea care trebuie să caracterizeze o majoritate cu Guvernul pe care îl susține. Acum, că eu poate simt nevoia unor întâlniri mai dese cu primul ministru, în care să aflăm despre decizii pe care Guvernul le-a luat sau decizii care sunt în pregătire, e normal și, în ultima perioadă, nu pot să spun că au abundat întâlnirile cu primul ministru care să ne dea această posibilitate. Sigur, pe de altă parte, sunt la curent cu chestiunile cele mai importante. Nu vreau decât să spun că avem loc de o funcționare mai bună între partidele coaliției, între majoritate și Guvern. Asta nu are niciun fel de semnificație aparte", conform Agerpres.

 

Călin Popescu-Tăriceanu a infirmat informațiile privind existența unor tensiuni între premier și partidele din coaliție. "Nu știu, până acum nu am văzut astfel de informații", a spus el.

 

De asemenea, întrebat dacă este mulțumit de activitatea Guvernului, liderul ALDE a afirmat că o să se pronunțe pe această temă când se va face o analiză pe punctele din programul de guvernare.

 

"Când o să facem o discuție mai aplicată cu punctele din program, pe care să le analizăm la capitolul îndepliniri, termene, atunci o să pot să fac o declarație mai amplă. În momentul acesta nu sunt în măsură să abordez această chestiune", a declarat Călin Popescu-Tăriceanu. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22