Premierul Tudose: Sondajul lui Pieleanu e o facatura. Tirgul e mic, stiu cine l-a comandat

I.m. | 10.10.2017

Premierul Mihai Tudose s-a aratat revoltat de ultimul sondaj Avangarde, realizat de sociologul Marius Pieleanu, un apropiat al lui Dragnea, care arata ca guvernul s-ar fi prabusit la doar 26%. ”E o facatura”, a declarat Tudose intr-o emisiune la Antena 3.

Pe aceeași temă

 

 

Tudose crede că în spatele studiului se află chiar președintele PSD, Liviu Dragnea, spunind ca ”tirgul e mic si se afla cine l-a comandat”. Tudose recunoaște că nu se află în cele mai calde relații cu Dragnea și anunță o remaniere care vizeaza 5 ministri, in frunte cu cei ”cu probleme penale”.

 

Est vorba in principal de Sevil Shhaideh, protejata lui Liviu Dragnea, si de Rovana Plumb, ambele urmarite penal in dosarul Belina. Tudose a spus ca ele au o problema de ”perceptie” si a luat apararea DNA. ”Nu cred ca procurorii fac dosare unor nevinovati ca sa remanieze guvernul”.

 

 

Cit priveste sondajul ”facatura”, premierul a declarat ca:

 

"Aş minţi dacă aş spune că toate lucrurile sunt în ordine. Unele nu sunt în ordine deloc. Nu iese nimeni la pensie din această funcţie şi prima zi de prim-ministru este prima zi din ultimele zile, la un moment dat trebuie să pleci. Aţi pomenit de acel sondaj. Nu sunt sociolog, dar din ceea ce am vorbit cu ceilalţi, dacă nu ai mâncat nişte copii dimineaţă, n-ai cum să cazi în două săptămâni de la 40 la 20. (...) Mai mult, târgul e mic, se află cine a comandat-o, cum a comandat-o - în regulă, trecem peste. Dar şi presupunând că de aici a apărut şi problema cu demisia, presupunând că e adevărat (...), vom vedea. Eu sunt acolo să guvernez pentru români. Dacă românii nu mai cred în ceea ce facem, plecăm acasă toţi", a declarat Tudose la Antena 3.

 

 

„Am spus-o într-un cerc de patru persoane că îmi dau demisia, dacă lucrurile stau așa de rău și guvernul s-a prăbușit, hai să mergem acasă că înseamnă că nu facem bine”.
 

Eu cu echipa guvernamentală avem cu ce să ne ocupăm 14 ore la Guvern. Această tensiune a ajuns la o culme, la care e albă sau neagră. Ori o lămurim sau cineva pleacă acasă”, a mai spus Tudose.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22