Dragnea scoate oamenii din tranşee ca să-l atace pe Tudose. Pleşoianu, printre primii

E.b. | 10.10.2017

După ce premierul Mihai Tudose a declarat că sunt miniştri cu probleme penale care creează probleme şi la nivel de percepție publică, şi la nivel de Comisie Europeană”, deputatul PSD Liviu Pleşoianu atacă la baionetă.

Pe aceeași temă

 

.
...Îmi e atât de #SCÂRBĂ încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta! Și totuși, voi încerca. ...După ce KKK (Klaus, Klemm, Kovesi) și toată propaganda securistă au ținut-o langa și la alegerile locale, și la cele parlamentare, și după, și înainte, și tot timpul, și în dungă cu „PENALII”, am trăit s-o aud și din gura PREMIERULUI PSD!, scrie Liviu Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

 

Păi, conform „gândirii” domnului premier, Olguța Vasilescu nu trebuia să mai candideze la Primăria Craiovei și PSD nu ar trebui să mai colaboreze nicio secundă cu ALDE, pentru că e condus de un „PENAL”! NU? Bine a făcut Iohannis că nu i-a chemat la recepția din 1 Decembrie pe „PENALI”! NU?


Ei, uite că poporul român a VOTAT COVÂRȘITOR cu „PENALII”, stimabile! Tocmai pentru că n-a ținut cont de #PROPAGANDA STALINISTĂ a TRINOMULUI KKK! Și tocmai pentru că n-a ținut cont poporul român majoritar de mizeria asta cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României! Dacă se ducea poporul român majoritar după fenta cu „PENALII”, nu mai ajungeai dumneata premier „ever” – vorba Partenerului Strategic!
 

Cât despre treaba cu Comisia Europeană – PE BUNE!?!? Ne dăm cocoși în ce privește FMI-ul, ca să câștigăm puncte la popor, dar ne cad izmenele când ne trage Comisia Europeană de șnur vorbindu-ne despre... „PENALI”? De toată #JENA sunt aceste afirmații, domnu’ TUDOSE!


P.S. NU îi iau apărarea lui Liviu Dragnea în acest conflict! Nu eu sunt cel care face #COMPROMISURI în loc să LUPTE fără rezerve! Nu eu am venit cu propunerile "Grindeanu" și "Tudose"! Eu LUPT în fiecare clipă și sunt PERFECT împăcat cu mine însumi!...

 

CITESTE POSTAREA

 

*********************
 

Deputatul Liviu Pleşoianu a avut şi în cursul zilei de luni, conform Digi24, o ieşire publică dură, de data aceasta la adresa ambasadorului SUA în România, Hans Klemm. "L-a făcut praf pe ambasadorul Klemm și a demascat implicarea SUA", titra Sputnik, publicaţie apropiată politicii Kremlinului. 

 

Diplomatul american declarase, printre altele, referitor la politicienii care promovează naționalismul economic, că „s-ar putea să fie influenţa nocivă a Rusiei”.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22