Dragnea, din nou o «țintă», dar tot nu știe cine-l vânează: Iohannis, DNA, forțele străine?

E.b. | 10.10.2017

Liviu Dragnea, liderul PSD, spune că este vânat, atât el, cât și partidul. Însa, tot nu știe cine îi vrea răul. Așa că că mai aruncă o perdea de fum.

Pe aceeași temă


 

 

"E o ţintă PSD, sunt o ţintă eu. Este clar. PSD-ul are o cotă de încredere uriaşă la ora la care vorbim, nu a reuşit să fie dus în jos. După alegeri a avut o cotă de încredere mai mare, a mai scăzut, a crescut, dar de o perioadă rămâne acolo sus, nici măcar nu e foarte sănătos pentru scena politică. Orice dezechilibru pe scena politică nu e sănătos.

 

Sunt 2 ţinte, iar amândouă sunt coordonate foarte bine. O ţintă o reprezintă guvernul şi anume atacuri, afirmaţii că nu sunt bani, că e scandal în guvern. Că e incoerenţă, că vom depăşi deficitul, nu vom putea să plătim la MApN, şi o altă ţintă partidul şi preşedintele partidului", spune Liviu Dragnea la România TV.

 

"Anul electoral 2019 şi 2020 poate fi cu probleme pentru adversarii politici. Ţinte sunt partidul, guvernul, aceste structuri să nu mai funcţioneze, eventual să pice guvernul, ca să arătăm că votul din decembrie a fost în urma unor păcăleli. Asta e de fapt miza, cine este în mod clar în spatele acestor manevre nu pot să pun mâna în foc. Unii spun că e Iohannis, alţii că e doar DNA, iar alţii că nu ştiu ce forţe străine.

 

Nu ştiu cine e în spate, dar văd cui profită. Îi profită lui Iohannis, dacă crede asta face o mare greşeală, s-ar putea ca cei care sunt împotriva noastră să fie şi împotriva lui şi să ne ia pe rând. Cei care au astfel de acţiuni cred că urmăresc instabilitate în România, nu pot să port o astfel de discuţie câtă vreme eu nu sunt sigur...dar este o certitudine, e o încâncenare foarte mare, tot felul de acţiuni, de manipulări, informaţii pe surse în presă. Toată lumea îmi spune să nu cedez, nu cedez pentru ca e posibil sa fie inclestarea finala", a conchis Dragnea.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22