Radu Moraru, destituit din toate pozițiile de la Naşul TV, postul pe care l-a înființat

E.b. | 12.10.2017

Nașul Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile pe care le avea la postul Naşul TV. Cel puțin așa anunță un comunicat care rulează permanent pe ecranul postului de televiziune.

Pe aceeași temă

 

 

Potrivit comunicatului de pe ecran, "Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licențeiTV", scrie Paginidemedia.


Totodată, "Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV". Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru (fără nicio legătură cu Radu Moraru), președinte al Consiliului de Administrație.
 

Potrivit Paginademedia, Paul Moraru (acționar minoritar), împreună cu Adrian Bucă au convocat o ședință a Adunării Generale a Acționarilor în luna iunie, AGA în care Radu Moraru a fost destituit din toate pozițiile pe care le deținea. O ședință furtunoasă în care, literalmente, Paul Moraru a rămas în pielea goală, după ce "Nașul" Radu Moraru a aruncat o ceașcă de cafea pe cămașă. Procesul verbal al ședinței era însă "ținta" cafelei de la Nașul TV.

 

Conform acelorași surse conflictul dintre Radu Moraru și Paul Moraru (realizator Nașul TV, fost OTV) a plecat de la sumele de bani (peste 200.000 de euro) pe care Paul Moraru i-a pus la dispoziția lui Radu Moraru pentru stația TV.

 

Paul Moraru l-a acuzat pe Radu Moraru că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului (a și făcut plângeri în acest sens).

 

Radu Moraru a contestat în instanță hotărârea AGA prin care a fost destituit, dar a pierdut procesul. Urmarea: comunicatul de azi.

 

 

 Counicat al Consiliului de Administratie al Nașul TV

 

Începând cu data de 11.10.2017, Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv, conform hotărârii A.G.A. din 02.06.2017 și a hotărârii executorii a Tribunalului București nr. 160/29.09.2017.

 

Radu Moraru nu mai reprezintă în niciun fel televiziunea Nașul TV. Persoana care reprezintă legal televiziunea Nașul TV este Paul Alexandru Moraru, președinte al Consiliului de Administrație.

 

Comunicatul este afișat și pe postul Nașul TV, pe un crawl din partea superioară a ecranului.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22