Shhaideh susține a luat decizia de ieri. Rovana Plumb: Voi rămâne membră a PSD

E.b. | 13.10.2017

Sevil Shhaideh a declarat, la finalul şedinţei Consiliului Executiv al PSD, că a luat decizia încă de miercuri, şi-a păstrat-o şi şi-a susţinut-o.

Pe aceeași temă

  

 

"Mulţumesc membrilor CEx pentru toată susţinerea din această seară. Eu mi-am păstrat decizia pe care am luat-o ieri şi mi-am susţinut-o", a declarat  Sevil Shhaideh, vicepremierul demisionar, la finalul CEx.

 

Ministrul demisionar al fondurilor europene, Rovana Plumb, a subliniat că va rămâne întotdeauna membră a PSD, fiind important pentru români ca programul de guvernare al partidului să fie dus până la capăt.

 

"Am spus clar că am luat o decizie, nu la cald, am cumpănit (n.r. — demisia din funcție) și, pentru că sunt un om bun de partid și pentru că acest partid a câștigat încrederea a milioane de oameni prin programul pe care noi l-am prezentat, acest program trebuie în continuare să fie pus în aplicare. Nu am renunțat la demisie, demisia este un act unilateral și nu mă joc și sunt fermă în momentul în care iau o decizie. Am spus-o la începutul ședinței CExN, mi-am menținut-o. Vreau pe această cale să le mulțumesc tuturor colegilor și care au fost astăzi aici și celor de acasă care mi-au transmis mesaje și vreau să-i rog pe toți cei care sunt de bună-credință și își iubesc această țară să înțeleagă gestul nostru. Demnitatea este ceea ce ne rămâne", a declarat Rovana Plumb joi seara la finalul ședinței CExN al PSD.

 

Întrebată dacă premierul Tudose a greșit atunci când i-a cerut demisia, Rovana Plumb a spus: "Eu niciodată de când sunt în PSD nu am discutat despre problemele partidului, pentru că în orice organizație există probleme. Întotdeauna am vorbit în partid, în forurile statutare. Nu m-am exprimat public, nu am acuzat pe nimeni. Sigur că de aceea nu mi-am exprimat punctul de vedere decât în cadrul CEX".

 

Întrebată dacă este supărată pe premier, Rovana Plumb a arătat că "în politică nu există supărări". "În politică trebuie să-ți vezi de drumul tău. Întotdeauna voi rămâne membră a PSD și mă mândresc cu asta", a conchis ea.

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi seara că ministrul Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și-au menținut în cadrul CExN al partidului decizia de a demisiona. 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22