O nouă plângere la DNA împotriva lui Dragnea. Acuzaţiile vizează afacerea Tel Drum

E.b. | 19.10.2017

O nouă plângere împotriva lui Liviu Dragnea, liderul PSD, a fost înregistrat la DNA. Aceasta a fost depusă de Romică Părpălea.

Pe aceeași temă

  

Este acelaşi om acelaşi om care l-a denunţat pe Liviu Dragnea şi în dosarul referendumului, în care liderul PSD a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare


De această dată, acuzaţiile vizează firma Tel Drum, conform Digi24.

 

Eu semnalam încă din 2012 că în spatele Tel Drum-ului se află Familia Dragnea. După Ce Consiliul Judeţean a făcut investiţii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnătură simplă, ca fiind preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a oferit această societate puternică unui apropiat care era preşedinte executiv la PSD, eu am colaborat cu el foarte bine, Fişcuci Marian, care era pe zona Zimnicea”, a declarat Romică Părpălea.


Am observat că domnul Dragnea pe toate posturile de televiziune spune că nu-l cunoaşte pe Marian Fişcuci. Sunt fotografii, dacă vreţi vă transmitem fotografii împreună şi multe alte lucruri”, a mai spus Părpălea la ieșirea de la DNA. 

 

 

 

Marian Fişcuci, primul patron al firmei Tel Drum, a fost audiat în vară de procurori. La scurt timp, DNA a transmis un comunicat de presă în care anunţă că Fişcuci este urmărit penal pentru evaziune fiscală.

 

 

Plângeri penale atât împotriva lui Dragnea şi a lui Carmen Dan

 

 

 El a anunţat că a depus plângeri penale atât împotriva lui Liviu Dragnea, cât şi împotriva lui Carmen Dan.

 

Referindu-se la privatizarea Tel Drum, el a declarat: "După ce Consiliul Judeţean a făcut investiţii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnătură simplă, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, a oferit această societate puternică unui apropiat care era preşedinte executiv la PSD, cu care eu am colaborat foarte bine".

 

Părpălea a afirmat că a depus plângeri penale şi împotriva lui Dragnea, dar şi împotriva lui Carmen Dan, pe care o acuză de abuz în serviciu, trafic de influenţă şi luare de mită.

 

În cazul lui Carmen Dan - abuz în serviciu, trafic de influenţă s-ar putea să fie şi luare de mită, cu privire la persoanele care au fost în comisiile fondului funciar în anumite localităţi, dacă a ştiut sau n-a ştiut, cum le-a dat girul”, a susţinut Părpălea, care a apreciat că, în calitate de fost prefect de Teleorman, Carmen Dan "trebuie să se gândească la miliardele pe care le-a oferit celor din aparatul propriu" în perioada în care era în funcţie.

 

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, el a apreciat că este vorba despre trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

 

"Să vedem dacă toate aceste beneficii ale Tel Drum s-au întors în cadrul familiei Dragnea, ce înseamnă? Adică a beneficiat direct”, a declarat Romică Părpălea, citat de News.ro.

 

El  susţine că probe reprezentând documente, înscrisuri, declaraţii de martori în sprijinul acuzaţiilor sale.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22