Viitor de aur țara noastră are.Dragnea anunță producții record la grâu și floarea soarelui

Dora Vulcan | 19.10.2017

Dragnea anunță producții record la floarea soarelui și grâu. Vestea, dată triumfalist, are o notă de victimizare cu direcție: dincolo de conflictele politice, măsurile ”guvernării PSD” își arată rezultatele - spune el.

Pe aceeași temă

 

 Nu spune Dragnea și la care dintre guvernări se referă: la cea demisă prin moțiune de cenzură depusă de propriul partid sau la cea a premierului care l-a deposedat de două protejate după un conflict de reîmpărțire a puterii în partid.

Anunțul triumfalist e făcut în ziua în care 8000 de angajați din Sănătate au invadat Bucureștiul pentru a protesta împotriva legii salarizării care în loc de măriri oferă scăderi de venituri, în ziua în care ministrul de FInanțe bagă spaima în IMM_uri cu anunțul despre taxa de solidaritate justificată de el prin invocarea unei directive europene care nu are nicio legătură cu direcționarea banilor spre asistații social (bazinul electoral al PSD). În ziua în care niciun oficial nu știe prea clar ce mai rămâne cu promisiunile din campanie. Cu o singură certitudine: legea pensiilor mai așteaptă, aia cu 1.775 lei punctul de pensie, cu zero CASS pentru pensionari și 640 lei pensia minimă - așa cum a promis Dragnea în prezentările power - point din campanie. Mai așteaptă vreo două etape, cum a anunțat ministrul Olguța Vasilescu, ofuscată de ”atâta supărare”. Preț de vreun an-doi sau cine știe cât...

 

 

Ce scrie Dragnea pe pagina sa de Facebook: 

 

 Dincolo de toate conflictele politice, măsurile adoptate de Guvernarea #PSD își arată rezultatele!

După producțiile record la grâu, iată că și la floarea-soarelui avem vești foarte bune!

Mai mult, așa cum ne-am angajat în #Programul de guvernare, la data de 16 octombrie am început plata subvențiilor pentru fermieri.

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22