Casa Regală: Regele Mihai se află sub supravegherea medicilor şi urmează tratamentul

E.b. | 22.10.2017

Regele Mihai se află în continuare sub supravegherea permanentă medicilor şi urmează tratamentul obişnuit din ultimele luni, anunţă Casa Regală, precizând că principesa Maria îi va fi alături, în Elveţia, în preajma zilei de naştere.

Pe aceeași temă

 


Principesa Maria se află în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai, în preajma zilei de naștere a Majestății Sale. Alteța Sa Regală petrece câteva zile la reședința privată a tatălui ei, precizează un comunicat al romaniaregala.ro.

 

Majestatea Sa continuă să fie sub supravegherea permanentă al medicilor, urmând tratamentul obișnuit al ultimelor luni.

 

În ziua de miercuri, 25 octombrie, când Majestatea Sa va împlini 96 de ani, Familia Regală găzduiește la București două importante evenimente dedicate Regelui Mihai. 

 

Custodele Coroanei va decora, în numele Majestății Sale, un număr de 14 personalități din România și Europa, la Sala Tronului Palatului Regal. 

 

Seara, Principesa Moștenitoare Margareta, Principele Radu și Principesa Maria vor lua parte la concertul caritabil organizat de Fundația Principesa Margareta a României la Ateneul Român. Concertul a ajuns la a zecea ediție și este organizat cu scopul de a aduna fonduri pentru susținerea programului anual “Tinere Talente”, arată sursa citată.

 

**********

 

In urma cu doua luni, Casa Regala anunta ca Regele Mihai este intr-o stare de sanatate fragila, dar echilibrata, si are o stare de spirit buna.
 

Tot atunci, transmite ca Regele Mihai "continua sa stea zilnic sub o atenta supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialitati, precum si in prezenta unor devotati membri ai personalului Casei Majestatii Sale, detasati in Elvetia". De asemenea, la resedinta privata continua sa fie zilnic doua maici ortodoxe, detasate de Biserica Ortodoxa Romana. 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22