PNL depune motiune de cenzura la adresa guvernului: sa oprim genocidul impotria economiei

I.m. | 08.11.2017

PNL va incepe saptamana viitoare demersurile pentru depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, a anuntat miercuri presedintele PNL Ludovic Orban.

Pe aceeași temă

 


"Vazand calamitatea produsa de guvernul de habarnisti condus de Terente (...) voi propune Biroului Executiv al partidului depunerea unei motiuni de cenzura impotriva guvernului. Suntem obligati sa apelam la acest instrument in acest moment in care guvernarea PSD-ALDE pune in pericol sanatatea economiei romanesti, nivelul de viata al fiecarui roman", a declarat Orban.

 


Acesta a precizat ca va purta negocieri cu toti parlamentarii, inclusiv cu cei din PSD care sunt nemultumiti de guvernare. "Numarul lor este in crestere", a spus Orban.


Liderul PNL a precizat si ca va sesiza Avocatul Poporului sa atace la Curtea Constitutionala ordonanta de urgenta privind modificarile fiscale.

 

Senatorul PNL Florin Citu a transmis ca ceea ce face Guvernul reprezinta un genocid la adresa economiei Romaniei.

"Azi se desavarseste genocidul la adresa economiei Romaniei. PSD a inceput un razboi cu Romania si romanii. Ei vor sa scoata Romania din Uniunea Europeana", a adaugat acesta.
 

Avand in vedere ca exista un total de 465 de parlamentari, PNL are nevoie mai intai de 117 semnaturi pentru depunere si de 233 voturi in favoarea motiunii pentru a da jos guvernul.



 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22