Ofensată de întrebările jurnaliștilor, Carmen Dan sare cu ”nume și pronume” la gâtul lor

Dora Vulcan | 10.11.2017

Enervată de întrebările jurnaliștilor, Carmen Dan, fosta secretară de școală comunală ajunsă ministru de Interne, i-a întrebat ofensată dacă au pretenția de la ea să le spună cu ”nume și pronume” cine este șoferul de la Interne care a comis o manevră riscantă în trafic.

Pe aceeași temă

 

 

 După ”renumerația” lui Tudose de la învestirea în funcția de premier, ”genunchele” lui Liviu Pop de la Educație, a venit și rândul ministrului de Interne Carmen Dan. Enervată de întrebările jurnaliștilor, i-a întrebat ofensată dacă au pretenția de la ea să le spună cu ”nume și pronume” cine este șoferul de la Interne care a comis o manevră riscantă în trafic. Cu o cultură făcută în goana calului și o licență obținută pe durata nedeterminată a unor studii făcute la o fabrică ”ecologică” de diplome, pe cât de repede a avansat în carieră de la nivelul de secretară de școală comunală până la cel de subprefect al lui Dragnea și apoi de prefect, pe atât de mari sunt problemele pe care cea devenită între timp ministru de Interne le are cu limba română. Pe care le pune în valoare în special când este ofensată de cererile jurnaliștilor. Care sunt sub nivelul său de ministreasă, se înțelege.

 

 

 Un accident de proporţii a fost evitat în ultima clipă, pe o arteră aglomerată din Bucureşti. Un autocar al Ministerului de Interne, care circula cu o viteză mult prea mare, a depăşit un tramvai oprit în staţie, a intrat pe contrasens şi a fost foarte aproape să spulbere maşinile oprite la semafor. La volan era un plutonier-major, a cărui carieră de zece ani în Jandarmerie riscă să se încheie, în urma anchetei declanşate de şefi. Şi poliţiştii fac verificări, pentru că şoferul autocarului a încălcat cel puţin trei reguli de circulaţie. La rândul său, ministrul de Interne, Carmen Dan, a încălcat regulile gramaticii, transmite Digi 24.

 

 

Reporter: Aţi descoperit cine se afla la volan?

 

Carmen Dan: Vreţi să vă dau eu, acum, nume şi pronume şi toate cele?

 

 

Șoferul autobuzului Jandarmeriei filmat în timp ce circula pe linia de tramvai 41 din București a fost identificat și s-au dispus măsuri de urgență pentru a se stabili vinovăția acestuia, a anunțat, joi, Jandarmeria Română.

 

„Autocarul aparține unei unități din cadrul Jandarmeriei, iar în acest moment s-au dispus măsuri de urgență pentru a stabili vinovăția șoferului implicat. Șoferul autobuzului a fost identificat, plutonier major E.M., încadrat în anul 2007. Acest comportament în trafic nu este tolerat și nu este specific conducătorilor din cadrul instituției noastre. Ne cerem scuze pentru această situație”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

 

Pe internet au apărut astăzi imagini cu un autocar albastru care circula cu viteză pe linia de tramvai 41, depășind coloana de mașini din trafic și evitând la limită un accident rutier ce s-ar fi putut produce din impactul cu tramvaiul care circula din sens opus.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22