Ponta, atac la Olguţa Vasilescu, «fata lui Vadim», pe care o consideră şefa postacilor PSD

E.b. | 19.11.2017

Victor Ponta comentează decizia europarlamentarul Sorin Moisă, care a decis să își prezinte demisia din PSD şi susţine, din nou, că PSD este "confiscat" de "Cartelul de la Teldrum".

Pe aceeași temă

 

 


Din pacate PSD azi este confiscat de “Cartelul de la Teldrum” format din fosti PD-isti cu gandire de baron - vataf local ( pusi doar pe facut bani, case, masini, lacuri si fonduri de vanatoare, contracte cu statul, etc ) si fosti PRM-isti care duc Partidul si Romania spre vremurile nationalism-comunismului de care am crezut ca ne-am despartit definitiv dupa intrarea in UE, scrie Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

 

Si Adrian Nastase, si Mircea Geoana si eu ( lideri centrali cu educatie si mentalitate progresista) ne-am luptat timp de 15 ani (cu rezultate mai mult sau mai putin fericite dar fara a schimba directia) sa aratam ca PSD poate sa evolueze spre un partid modern de centru stanga care sa asigure dezvoltare economica si solidaritate sociala.

 

Azi PSD este condus de “Cartel” pe un drum pe care PD si PRM au mers deja - si au disparut in istorie.

 

Cititi ce a scris Sorin Moisa mai jos - si ignorati tipetele isterice de “tradator” sau “securist” ale postacilor organizati de un fost PRM ist si platiti de un fost PD ist cu banii deturnati de la Teldrum.

 

Update - primele reactii ale colegilor lui Sorin Moisa din Parlamentul European nu fac decat sa confirme ce a spus el - il critica Viorica Dancila (de la Teleorman) si “fata lui Vadim” Olguta si il lauda Catalin Ivan! Qed
 

Ps - ma tot intreaba oamenii de buna credinta ce orientare ideologica are noul partid #ProRomania - azi pot sa spun foarte clar ca va fi un partid de centru stanga modern si progresist ( adica exact ceea ce PSD sub dictatura lui Dragnea a incetat sa mai fie) / Romania are nevoie de un asemenea partid si sunt convins ca din ce in ce mai multi vor veni alaturi de noi.

 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22