Iohannis, cu trenul la Ploiești: Am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate

E.b. | 22.11.2017

Președintele Klaus Iohannis călătorește, miercuri, cu trenul la Ploiești unde va participa la dezbaterea "Orașele României la 100 de ani de la Marea Unire. Un viitor smart pentru Ploiești".

Pe aceeași temă

  

 

Preşedintele Iohannis a postat pe Facebook o fotografie din tren, în care apare alături de consilierii prezidențiali Cosmin Marinescu și Laurențiu Ștefan, dar și alți reprezentanți ai Administrației Prezidențiale.

"În drum spre Ploiești, pentru a discuta despre viitorul smart al orașelor din România", a scris Iohannis.

 

La coborârea din tren în Gara de Sud a Ploieștiului, Iohannis a fost întâmpinat de primarul municipiului, Adrian Dobre, șeful statului declarând că prin gestul său a vrut să dea un semnal despre nevoia de mobilitate.

 

"Am vrut să văd personal cum se circulă în ziua de astăzi cu trenul. (...) Prin faptul că am mers cu trenul, am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Toți vrem să avem o țară modernă, europeană, iar mobilitatea face parte din acest concept. Pe ruta București-Ploiești lucrurile funcționează rezonabil de bine, însă e nevoie de mult mai multă implicare din partea celor responsabili", a spus Iohannis. Acesta a precizat că a circulat la clasa I, iar biletul a costat aproximativ 26 de lei.

 

Pe drumul către mașina care l-a preluat pe șeful statului, acesta s-a oprit pentru a se fotografia cu câțiva cetățeni, o femeie aflată în gară aplaudând-ul și urându-i "Bun venit!". 

 

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22