Macovei: Legea anti-defăimare este împotriva celor care nu se înclină în fața infractorilor

Redactia | 13.03.2018

Reacția europarlamentarului Monicăi Macovei față de acuzațiile lui Liviu Dragnea nu s-au lăsat așteptate, și spune că cei care defăimează țara sunt cei care fură, mint la Bruxelles și îi trădează pe cetățenii României.

Pe aceeași temă

 

„Nicio lege „anti-defăimare” inventată de Dragnea nu va putea șterge un adevăr: este un condamnat definitiv pentru fraudă electorală și un inculpat. Adevărul este că PSD&ALDE, Dragnea&Tăriceanu vor scape de dosare penale, să nu fie anchetați și eventual condamnați. Chiar ei sunt cei care „defăimează” țara, care fură țara, care mint la Bruxelles și ne trădează pe toți”, spune Monica Macovei într-o postare pe Facebook.

 

„Mă bucur dacă îi produc insomnii lui Liviu Dragnea, adevărul mereu produce insomnii politicienilor cu probleme penale. Voi continua să spun adevărul: «statul paralel» este grupul de crimă organizată PSD&ALDE condus chiar de Dragnea și Tăriceanu, aceasta este «caracatița care a sugrumat România».

 

Legea «anti-defăimare» inventată de Dragnea nu va fi doar împotriva mea, ci a tuturor celor care nu aplaudă și nu se înclină în fața infractorilor din politică, așa cum a fost ovaționat Dragnea la ultimul Congres al partidului.

 

Politicieni din PSD&ALDE au spus deja că protestatarii au făcut rău României. O minciună imensă, dar utilă pentru ca partidul-stat să-și justifice legea anti-defăimare. Magistrații care au semnat memoriul împotriva legilor justiției și au protestat față de modificarea Codurilor penale vor fi sancționați și ei de legea anti-defăimare? Șefa DNA, despre care ministrul-doctor în drept a spus că a afectat imaginea României, este numai bună de cercetat pe baza legii inventate de Dragnea?

 

Toți cei care atrag atenția că un grup de crimă organizată vrea să scufunde România doar pentru a nu intra la închisoare sunt cei care își apără țara, nu o defăimează.”, scrie Macovei, pe Facebook.

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22