Geoana: Accept decizia Curtii si ii urez succes lui Basescu

Fara Autor | 14.12.2009

Pe aceeași temă

La mai bine de o ora dupa ce Curtea Constitutionala a anuntat ca respinge cererea depusa de PSD prin care se solicita repetarea turului doi al alegerilor prezidentiale, Mircea Geoana a anuntat ca se supune deciziei CCR si ca declara batalia pentru presedintia Romaniei incheiata.




"Am luat nota de decizia Curtii Constitutionale Romane. Din pacate, probele extrem de clare pe care le-am prezentat nu au fost acceptate de catre Curtea Contitutionala. Suspiciunea fraudarii acestor alegeri va urmari Romania si democratia noastra pentru anii care vin. Ca cetatean al acestei tari, accept decizia Curtii si ii urez succes in noul mandat lui Traian Basescu.




"Sper ca acest nou mandat al domnului Basescu va fi executat cu mai mult echilibru, cu mai multa responsabilitate. Batalia pentru presedintia Romaniei se incheie aici, dar batalia pentru aflarea adevarului continua!", a declarat Mircea Geoana, spunind ca cercetarile in privinta fraudei vor continua prin intermediul unei comisii investite cu puteri exceptionale. Anterior, Geoana declarase ca va apela la CEDO si la Curtea de la Venetia.




Liderul PSD a mai spus ca este un moment greu pentru ei si pentru colegii sai, dar "si mai greu pentru tara". "La putere sau in opozitie vom continua sa militam pentru o majoritate competenta. Voi continua sa conduc acest mare partid spre social-democratie", a precizat Geoana.
TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22