Vanghelie: Mitrea e un magar. Am o caseta cu el. Da, in PSD ne mai si inregistram intre noi

Fara Autor | 16.12.2009

Pe aceeași temă

Marian Vanghelie l-a atacat dur pe Miron Mitrea, in timpul unei interventii telefonice la "Ora de foc" (Realitatea TV), facandu-l magar si obraznic si sustinand ca este "omul lui Traian Basescu".

Liderul PSD si-a continuat atacul spunand ca Mitrea este nesincer cand vorbeste frumos despre Sorin Oprescu si sustine ca are o caseta cu Miron Mitrea in care acesta se opune candidaturii lui Oprescu la primaria Capitalei.

"Dl. Mitrea a participat cu mine, cu Hrebenciuc, cu Bobic cand insista sa nu mai candideze Oprescu. Daca ma contrazice, am o caseta inregistrata cu el. Am facut inregistrarea pentru ca la vremea respectiva toti ma pacaleau ca ma sustin sa candidez desi nu vroiau asta si nu aveau curajul sa mi-o spuna in fata. Da, ne mai inregistram intre noi, dar sa stiti ca si alte partide fac asta.", spune Vanghelie.

Edilul sectorului 5 l-a mai acuzat pe Miron Mitrea ca "are probleme mari cu legea si de aceea face jocul lui Traian Basescu", ca a stat "ascuns" in campanie si ca "are afaceri pe afara cu Burci."

Vanghelie crede ca Mircea Geoana a condus foarte bine partidul si trebuie sprijinit pentru tot ceea ce a facut ca sa obtina functia de premier.

Miron Mitrea a replicat spunand ca nu se coboara la nivelul lui Vanghelie, "care este obraznic si umbla numai cu dosare de cand a venit in PSD". Mitrea sustine ca in discutia pusa pe tapet de Marian Vanghelie el i-ar fi zis acestuia ca nu este de acord cu candidatura acestuia fiindca "ar face praf partidul".

TAGS:

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22