Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFÎn zeghe haute couture
2011-09-20
5
Oana Niculescu-Mizil este nepoata lui Paul Niculescu-Mizil şi a lui Ştefan cel Mare. PN-M a fost un lider de vază al Partidului Comunist, convertit într-un fesenist de treabă, fix după căsăpirea odiosului. Trecut la cele sfinte, în 2008, trupul său neînsufleţit a odihnit în sediul Ministerului de Finanţe, cu acceptul ministrului de atunci, Varujan Vosganian, probabil pentru a onora serviciul credincios adus de PN-M lui Ceauşescu.

Despre bunicul mai îndepărtat al Oanei N-M, cel cu Vrâncioaia ş.a., scrie în cartea de istorie şi îi va folosi, de ce nu, nepoatei pentru a revendica, să zicem, Cetatea Neamţului. Deocamdată, Oana N-M este parlamentar PSD şi, revoltată că în actuala tiranie „după 20 de ani ne întoarcem la o democraţie trunchiată“, nu incasabilă ca pe vremea bunicului său ceauşist, a protestat pe culoarele parlamentului, tăindu-i calea dictatorului Băsescu, echipată într-o zeghe care, de altfel, nu-i venea rău deloc.

Deşi este o cetăţeancă înlesnită, doar bijuteriile din declaraţia ei de avere fac vreo 850.000 de euro, ON-M s-a gândit ca, din banii de care dispune pentru biroul ei parlamentar, să-i facă o porţie şi măicuţei sale, d-nei Lidia, deşi intră în coliziune cu „încălcarea regimului juridic privind conflictul de interese în materie administrativă şi indicii referitoare la posibila săvârşire a infracţiunii de conflict de interese, prevăzută şi pedepsită de art. 2531 Cod Penal“, aşa cum semnalează ANI.

Dar ANI nu pricepe că fiica asta cu bijuterii scumpe nu a făcut decât să sară în ajutorul bietei ei mame care, în calitatea ei de odraslă a lui PN-M, nu vrea să părăsescă una dintre, aţi ghicit, casele RA-APPS. Are „valoare sentimentală“, zice oropsita măicuţă despre casa din Dorobanţi pentru care nu mai are contract din 2009. RA-APPS i-a călcat sentimentele în picioare, mărindu-i chiria, desigur, injust, ca şi d-nei Mioara Roman sau d-lui Oliviu Gherman. Măicuţa a dat în judecată Regia, Ministerul de Finanţe şi Secretariatul General al Guvernului. În astă vreme, fiica/nepoata face ultimele probe într-un atelier haute couture pentru o zeghe trăznet.

Citeste si despre: Oana Niculescu Mizil, haute couture, Ministerul de Finante, RA-APPS, Mioara Roman.

TAGS :
Comentarii
carcotas 2011-09-30
Antonia nu-l mai plange pe Ticu Dumitrescu, ca intamplator i-am cunoscut starea materiala si relatiile cu lumea "buna" si tare mult mi-as fi dorit sa fiu si eu macar asistentul lui, vorbesc de anii 90,detentia pentru el a fost ca a lui Catalin Voicu! O sa-l vedeti si pasta peste catva timp ca o sa se declare si el ca, oprimat al regimului care l-au inchis asa cum dealtfel fac toti (Becali, Diaconescu si altii)
antonia 2011-09-26
mi-am adus de curand aminte ca in acelasi timp in care "trupul neisufletit" (se poarta formularea) al lui PNM zacea expus la finante o cu totul alta parte din populatie se inchina in fata unuia dintre putinii cei cu spinarea dreapta sub toate regimurile: Constantin Ticu Dumitrescu a murit in aceeasi zi cu Mizil. Despre Domnia-sa, despre munca si batalia sa nu mai vorbeste nimeni. in schimb despre familia plina de bijuterii si case Mizil...
VasileD 2011-09-21
Mai trebuia doar un sprijin din partea lui Madalin Voicu sa puna de-un taraf PSD-ist, improvizat, interpretand: La Chilia-n port. Apoi, o gustarica, o tuiculita si de ce nu, o mica paranghelie, ca vremurile sunt tulburi si nesigure.
Gladiatorul 2011-09-20
O natiune de comunisti notorii (pana la a-7-a generatie), de securisti atotputernici (pana la a-7-a generatie), dar mai ales o natiune cu exagerat de multi delatori pe Km2, va admite acest perpetuum mobile al comunistilor si securistilor, intru propasirea nesimtirii fatise a acestor urmasi de scursuri ale unei societati ce nu mai vrea sa apuna. Nicio societate de dupa 1990 din tarile ex-tratatului de la Varsovia nu s-a mai confrunta cu atata impertinenta si nesimtire. De ce la noi se poate intampla? Tocmai datorita societatii bolnave mostenire a Epocii de Aur, cea care a produs acesti teribili monstri si canalii feroce: (secretari CC al PCR, securisti de toate gradele si delatorii-acesti fetusi ai Securitatii-). Tocmai din aceste motive Societatea Civila romaneasca a INCREMENIT. Sau de 21 de ani traim anesteziati, si cu ajutorul "perfuziilor guvernelor succesive". Incotro Romania???
cetatean 2011-09-20
sarut mana,excelent
Total 5 comments.
Recomandari
2020
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22