Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Sebastian Lazaroiu: Romania isi trage un glont in picior prin demersul de suspendare a lui Traian Basescu
- - - -
2011-11-22
Suspendarea
1

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca USL pune un pistol in mana UDMR, prin demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar Romania isi trage un glont in picior.

Fostul consilier prezidential Sebastian Lazaroiu considera ca USL pune un pistol in mana UDMR, prin demersul de suspendare a presedintelui Traian Basescu, iar Romania isi trage un glont in picior.

"Primul scop este acela de a acoperi tot taraboiul din PSD privind excluderea lui Mircea Geoana, dar mai e un scop aparent, o miscare tactica: Opozitia incearca sa puna in mana UDMR-ului un pistol, ca sa se apere de o eventuala agresiune a partenerilor de guvernare.

Aici ma refer la reformele care ar trebui sa fie facute pentru anul viitor: reorganizarea administrativ-teritoriala, Parlamentul unicameral, 300 de parlamentari, vot prin corespondenta. Sunt teme cu care UDMR nu e de acord si evident se teme ca PDL ar putea sa forteze si atunci USL ii pune aceasta arma in mana UDMR-ului, pe care UDMR-ul s-o tina la tampla PDL-ului: daca vreti sa fortati lucrurile si noi putem sa votam suspendarea. Ceva de genul asta", a precizat fostul ministru al Muncii la RFI.

Lazaroiu mai spune ca prin acest demers Antonescu si Ponta le arata investitorilor straini ca sunt niste "copii imaturi". "Crin Antonescu si Victor Ponta reusesc sa creeze acest curent si sa faca intr-adevar o mare tema de dezbatere nationala, dar nu stiu cum se uita finantatorii internationali la dezbaterea noastra nationala. Pe masura ce vor avansa cu aceste discutii despre suspendarea presedintelui, o sa vedem si efectele in exterior. N-am vazut nici o tara, care sa fie cat de cat stabila, care la un moment dat sa-si traga un glont in picior!  Asta se va intampla. Pietele se uita cu atentie si o sa vada ca sunt niste baieti... ei nu o sa inteleaga ca e un joc al unor copii imaturi cu chibriturile, care n-are nici o finalitate. Ei o sa inteleaga ca e instabilitate politica in Romania si ca Parlamentul vrea sa-l suspende pe presedinte. Evident ca asta va afecta credibilitatea Romaniei", a mai declarat fostul consilier prezidential.

TAGS :
Comentarii
Gabriela 2011-11-26
Liderii opozitiei sunt niste iresponsabili sadea. Mi-e greata si totodata frica de ei, de amatorismul lor.
Total 1 comments.
Mai multe din Suspendarea
1803
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22