Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


In sfarsit, Ponta stie de ce l-a alungat pe Geoana: Şansele PSD de a-l suspenda pe Băsescu erau zero, cu Geoană şef al Senatului
- - - -
2011-11-24
Suspendarea
4

Şansele PSD-ului de a-l suspenda pe preşedintele Băsescu erau zero, cu Mircea Geoană, preşedinte al Senatului. Declaraţia a fost făcută de şeful PSD, Victor Ponta, miercuri seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

 

 

Şansele PSD-ului de a-l suspenda pe preşedintele Băsescu erau zero, cu Mircea Geoană, preşedinte al Senatului. Declaraţia a fost făcută de şeful PSD, Victor Ponta, miercuri seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.


"Cu Mircea Geoană în funcţie (preşedinte al Senatului - n.r.), şansele noastre să-l suspendăm pe preşedintele Traian Băsescu erau zero. (...) În procesul de suspendare a preşedintelui, nu puteam să pornim cu un om în care nu avem încredere", a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Şeful PSD a motivat această afirmaţie prin faptul că "Mircea Geoană joacă dublu", făcând referire aici la motivele pentru care social-democraţii au solicitat excluderea lui din partid, dar şi "alte dovezi".

"Eram convins că Mircea Geoană joacă dublu. S-au acumulat nişte lucruri în timp, să nu credeţi că ne-am trezit noi, peste noapte, toţi membri PSD, că vrem să-l dăm afară pe Geoană", a spus Victor Ponta, copreşedinte al USL.

 
Ponta: Îl vreau pe Iliescu lângă mine

De asemenea, preşedintele PSD a amintit şi de episodul de marţi, atunci când Geoană i-a refuzat solicitarea de a-i preda atribuţiile sale de şef al Senatului lui Ioan Chelaru. În felul acesta, spune Ponta, nu se mai supunea la vot excluderea lui Geoană.

"Dacă el (Geoană - n.r.) a refuzat, am supus la vot. Probabil că Geoană se gândea că mai rămâne şef la Senat cu ajutorul puterii şi d-asta n-a vrut să-i predea atribuţiile lui Chelaru", a spus şeful PSD, Victor Ponta.

În ceea ce priveşte activitatea sa politică, Ponta a declarat că şi-l doreşte alături pe preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.

"Îmi doresc ca Iliescu să fie lângă mine, lângă PSD. Niciodată partidul n-a scăzut sub 30%, pentru că e singurul partid de stânga", a conchis Ponta.

 

TAGS :
Comentarii
sandor 2011-11-27
Daca cu Geoana sef la Senat,sansele de a-l demite pe Base erau zero,as fi curios sa imi spuna Ponta cu cite procente au crescut ele acuma,ca postul respectiv va fi ocupat probabil de un membru PDL.Mai frate,baiatul asta are o logica beton!!
Liviu din Timisoara 2011-11-26
Inghetarea pensiilor si salariilor intr-un an de grava criza economica - in care tari de 10 ori mai potente economic se clatina - este o masura logica, economic acceptata oriunde in lume, si perfect constitutionala. Asta a afirmat Basescu si nu elucubratiile pe care le sustin astia doi , care nu mai stiu de unde sa mai faca rost de apa aia in piua, ca sa se bage singuri si seama. Sunt convins ca chiar in interiorul partidelor lor, simt ca le-ar putea fugi pamantul de sub picioare, daca nu sunt destul de " combativi " , fiindca alte argumente, nu au. Chiar am vazut figuri mult mai credibile, mai serioase, prin preajma lor; oameni cu scaun la cap, care fac o critica cu argumente corect cantarite.
Presedintele taumaturg.. 2011-11-25
Imi doresc ca Iliescu sa fie langa mine, langa PSD - zise micul Mao. Rusinica, ii zic eu !
Haaa, haaaaa, haaaaaaaa 2011-11-25
Asadar, in sfarsit, micul Mao stie de ce l-a alungat pe Geoana !? Ce bine, ca altfel il credeam pe cuvant, din prima.. Dar Sova a aflat? - caci Crin nu e de gasit..
Total 4 comments.
Mai multe din Suspendarea
1796
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22