Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFUn blogger la porţile Orientului
2012-05-29
6

Deşi s-a operat conform pla­nu­lui, adică Ponta a preluat din pri­ma zi Inspectoratul de Stat în Construcţii şi, în a patra, şeful de­semnat anume, Grăjdan, a re­tras instituţia din Trofeul Ca­li­tă­ţii, bolmojind după capul lui ce­va cu Al.I. Cuza (nefericitul, e cercetat acum pentru fa­vo­ri­za­rea infractorului), şi deşi doar vreo 14 zile AMR până la pre­scri­ere, Adrian Năstase e scuturat de un fior rece, ca şi cum s-ar vedea deja în spatele gratiilor.

Deşi s-a operat conform pla­nu­lui, adică Ponta a preluat din pri­ma zi Inspectoratul de Stat în Construcţii şi, în a patra, şeful de­semnat anume, Grăjdan, a re­tras instituţia din Trofeul Ca­li­tă­ţii, bolmojind după capul lui ce­va cu Al.I. Cuza (nefericitul, e cercetat acum pentru fa­vo­ri­za­rea infractorului), şi deşi doar vreo 14 zile AMR până la pre­scri­ere, Adrian Năstase e scuturat de un fior rece, ca şi cum s-ar vedea deja în spatele gratiilor. Scrie pe blog „Destul!“, „o scri­soare ce nu va ajunge niciodată la destinatar“, „un veritabil J’accuse! Românesc“, aşa cum re­marca exaltat pe forum unul dintre mulţii admiratori ai in­cul­pa­tului.

Şi vă asigur că sunt doar admiratori. Destinatarul es­te unul colectiv, cum ar veni, por­tocaliii, dar o persoană sub­tilă ca Adrian Năstase îl vizează, desigur, pe Traian Băsescu. Mo­nica Macovei este şi ea de iden­tificat în suspinul fostului pre­mier. Cei doi, Traian Băsescu şi Mo­nica Macovei, se fac vinovaţi în ochii inculpatului Năstase de toate necazurile judiciare prin ca­re trece de ani de zile cu fa­milie cu tot. Şi dacă lui îi e rău, la fel ţării. La fel poporului.

Cu câteva zile înainte de con­dam­nare sau prescriere, Adrian Năs­tase suferă de sindromul „văz enorm şi simţ monstruos“. „Aţi mers atât de departe încât să minţiţi, sistematic, prietenii Ro­mâniei din afara graniţelor ei. Aţi indus în eroare ambasadorii străini de la Bucureşti, aţi minţit prietenii noştri de la Bruxelles şi aţi înşelat fundaţiile inter­na­ţio­nale, reuşind, în acest fel, să vă bateţi joc de ţara noastră şi de poporul ei“ – strigă patetic Năs­tase, uitând că ambasadorii, „prie­tenii de la Bruxelles“ sunt făpturi reci şi analitice, care, pe cap cu dosarul grec, doldora de matrapazlâcurile politicienilor lo­cali, rămân de gheaţă şi aş­teap­tă sentinţa. Ce-i viaţa! Câtă di­fe­renţă între omnipotentul şi aro­gantul premier din stenogramele PSD şi deznădăjduitul blogger de azi! Mătuşa Tamara ştie de ce.

TAGS :
Comentarii
Crina 2012-06-14
Foarte bine face PSD, ca-i scoate cu basma curata pe toti baronii politici. Ca acum la locale am votat oameni, dar la toamna stim sa dam vot de blam partidului gropar al independentei justitiei. Vor vedea cine va avea majoritate la toamna.
Gladiatorul 2012-06-03
(Omul ???!!!!) asta reprezinta culmea nerusinarii. Cum poti spune ca Basescu si Macovei au mintit sistematic? Pai abia cand ar spune in ce hal a jefuit Romania acest cap de zimbru (jafurile nationale care nu fac obiectul niciunui dosar penal), atunci ar avea dreptul sa spuna ca au mintit. De fapt ce se judeca acum e o bagatela fata de anexarea averilor Romaniei facuta de acest crunt demnitar comunist. Mi-a spus, de curand, o cunostinta ca A. Nastase are toata averea de pe vremea lui tata socru, ministrul ceausist Angelo Miculescu. Eu refuz sa cred ca socru-sau isi insusise 50% din Romania. Dumneavoastra credeti asa ceva, stimati cititori?
Vian 2012-06-02
pe masura ce se apropia de ceasul Judecatii, Bombonel era tot mai patetic. Hmm.. cine si-ar fi inchipuit..
jorj 2012-05-30
normalitatea cred ca incepe si cu acordarea de justitie impartiala , cu toate surprizele oferite , faptele penale multe de altfel si abil mascate , avocat fiind , a reusit totusi sa prosteasca multi oameni . fraieri mai sant si acum si daca ajunge la puscarie si daca nu , tot infractor va ramane . cum poti vota un infractor ? candva la protv trei ambasadori au comentat coruptia la cel mai inalt grad al guvernului . ce prieteni avea nastase ? palavre pentru prostii creduli .
Crezul antiUSL-ist ! 2012-05-29
Schimbare, nu restauratie. O noua generatie de oameni politici, nu o veche generatie de circari obositi. Justitie, nu mafie. Occident, nu Rusia. Actorul Reagan, nu rectorul Putin. Libertate, nu dependentza. Munca, nu lene. Responsabilitate, nu chiul. Capitalism, nu socialism. Stat minimal, nu dictatura baby sitter. Autenticitate, nu impostura. Politicieni, nu raketzi. MRU, nu Ponta si Antonescu._____Simplu, nu !?
Gothard Ladislau 2012-05-29
Daca eram la televiziunea cu pricina cred ca smecherul al carui oua trebuia sa la numere... prostanacul poate.... ar fi primit distinctia anuala de TOP RUSINICA. Fara contracandidati. Sau - mai bine zis - cu foarte multi, dar slabuti in raport cu cele 400 de oua/secunda de la Cornu - subiect la fel de tare ca gaina cu pui vii... Dar asa la revista 22 facem doar onorurile de a propune un fel de nota zero ALL TIME pentru cuplul ponta/nastase.... sau schimbarea titlului rubricii... COLTUL LUI NASTASE.... Oricum se vor scrie balade/manele despre cat a furat psd-ul cu mana lui nastase....Si despre cum au prostit o natie intreaga.... Probabil nu si in Occident.... Unde nu vom arata mai bine ca cersetorii de pe aiurea.... Pacat!
Total 6 comments.
Recomandari
2286
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22