Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Europarlamentarul PSD Catalin Ivan: Viviane Reding nu a alunecat în baie şi s-a lovit la cap. Va spune aceleasi prostii
- - - -
2012-09-11
Suspendare 2012
3

PSD si-a pus la punct strategia pentru dezbaterea care va avea loc in Parlamentul European privind problema politica a Romaniei. Principala preocupare este contracararea acuzatiilor lansate de Viviane Reding, despre care europarlamentarul PSD Catalin Ivan spune ca "vorbeste numai prostii". Victor Ponta nu va participa la dezbatere, in locul lui mergind Dan Sova. Dezbaterea va debuta cu un discurs al vicepreşedintelui PE, Viviane Reding.Socialiştii vor avea o întâlnire de grup marti în care se va stabili cât timp va avea alocat fiecare dar şi tema discursului ţinut în Parlamentul European.

Europarlamentarul PSD, Cătălin Ivan a explicat pentru DeCe News care vor fi paşii urmaţi de PSD pentru a răspunde acuzaţiilor lansate dinspre grupul PPE.

“Avem o strategie. Ştim deja ce va spune Viviane Reding, doar nu s-a schimbat nimic. Nu a alunecat în baie şi s-a lovit la cap. Va spune aceleaşi prostii. Mereu spune aceleaşi prostii, doar că de această dată vom fi şi noi acolo pentru a-i pune întrebări şi pentru a-i răspunde”, a spus Ivan.

“Din partea PSD vom vorbi eu şi Corina Creţu. Fiind o şedinţă mai scurtă, probabil vor vorbi doar liderii de grup”, a mai precizat Ivan, potrivit DeCe News.

După finalizarea dezbaterii socialiştii vor susţine o conferinţă de presă în care îi vor răspunde pe larg Vivianei Reding. “Astăzi vom avea o întâlnire cu membri grupului. Vom decide exact cât va vorbi fiecare şi ne vom împărţi temele cu liberalii. Vrem să acoperim o arie cât mai largă şi să-i facem pe oameni să înţeleagă”, a sustinut Catalin Ivan.

Întrebat dacă Monica Macovei va avea o intervenţie în această dezbatere, Ivan a precizat că “nu există dezbatere la care să nu participe Macovei. Se poate dezbatere fără Viviane Reding, fără oricine, dar fără Macovei nu se poate”.

Din partea PDL şi-a anunţat intenţia de a vorbi europarlamentarul Cristian Preda. De asemenea va lua cuvântul şi Norica Nicolai, din partea liberalilor.

Dezbaterea va debuta cu un discurs al vicepreşedintelui PE, Viviane Reding. Discursul va avea alocat 10 minute.

TAGS :
Comentarii
carmen 2012-09-11
Parlamentarul nu e prost destul pana nu e si fudul! Nu va avea curajul sa spuna asa ceva la acea intalnire, va baigui niste enormitati si va minti apoi in emisiuni televizate despre ce viteaz a fost! ca de aia il platim ! ESTE INGROZITOR , ESTE TANAR ! ne asteapta vremuri grele cu un sistem de vot din care ies numai si numai oligo(freni)elemente de astea!
dec 2012-09-17
Subscriu: Eu sint Isus Christos daca tu poti sa te chemi parlamentar....cine dracu’ te-a dus in parlament sa faci de ris o tara intreaga? Cine mi-a cerut explicatii despre tine aici in Canada, am raspuns ca si Romania are avortonii ei... Esti o rusine nationala impostorule! Dan Paval PS:Are adresa e-mail: [email protected]; Pe strada raspunde la numele: Napoleon de la Balaceanca
Un ardelean 2012-09-11
No, auzi tu, ma, ce cuvinte alese si pe europarlamentarul asta PSD! Tare intelepte cuvinte, n-am ce zice: " Avem o strategie. Stim deja ce va spune Viviane Reding, doar nu s-a schimbat nimic. Nu a alunecat in baie si s-a lovit la cap. Va spune aceleaÅŸi prostii" Pucistii ca el nu pot avea decat o ura viscerala fata de Lege si fata de toti cei care le-o imputa. Ce mai conteaza ca poate fi si Viviane Reding
Total 3 comments.
Mai multe din Suspendare 2012
2521
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22