Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Blaga a ramas inzapezit si n-a putut vota. „Nicăieri în județ nu se curata drumurile"
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
0

Presedintele PDL, Vasile Blaga, candidat in Colegiul 3 Senat Timis, a ramas inzapezit, duminica dimineata, fiind in drum spre orasul Sannicolau Mare, unde ar fi trebuit sa voteze.

”Am un mesaj pentru cei de la DRDP Timiș : poate pe lângă obligațiile pe care și le asumă pentru șefii lor de partid, își fac și treaba pentru care sunt plătiți din banii noștri”, transmite președintele PDL Timiș, Vasile Blaga, potrivit B1 Tv.

Politicianul nu a putut ajunge mai departe de 20 de kilometri de Timișoara, drumul spre Sânnicolau Mare, unde ar fi trebuit să voteze, fiind blocat de zăpadă. Blaga nu a renunțat la ideea de a vota astfel că se îndreaptă la această oră spre orașul Deta.

Vasile Blaga crede că USL-iștii care conduc în acest moment Direcția de Drumuri Timiș nu și-au făcut treaba. „Eu am pornit să votez în colegiul meu, iar după 20 de kilometri de la ieșirea din Timișoara am fost nevoit să fac cale întoarsă. Drumul, care e unul foarte important, deoarece leagă vestul țării de frontiera cu Ungaria, era blocat. Am văzut pe drum o ambulanță cu un cetățean cu probleme cardiace, care nu putea înainta, și cinci muncitori de la Drumuri care dădeau la lopată. Un alt coleg a încercat să meargă  la Sânnicolau Mare pe un drum județean, dinspre Sânandrei, și s-a blocat și el în zăpadă. Nu știu dacă cei de la drumuri au făcut-o deliberat, dar am înțeles că nu lucrează deloc niciunde în județ. Sunt complet nepregătiți. Pe mine nu mă opresc însă să votez, voi vota la Deta, oraș spre care mă îndrept acum”, a mai spus Blaga.

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1467
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22