Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Busculadă la secţia unde a votat Dan Diaconescu. Jurnaliştii au fost evacuaţi
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
0

Dan Diaconescu a votat, duminică dimineaţă, la secţia de votare 46 din Târgu Jiu, unde s-a creat busculadă, preşedintele Biroului electoral cerând evacuarea jurnaliştilor strânşi în jurul candidatului PPDD pentru a permite şi altor alegători să voteze, relateaza Mediafax.

 

Peste 20 de jurnalişti, inclusiv cameramani şi fotoreporteri, au intrat în sala de clasă a Şcolii nr. 7 din Târgu Jiu unde a votat Dan Diaconescu, creându-se busculadă.

Câţiva alegători veniţi să voteze le-au cerut celor din Biroul Electoral al secţiei de votare pentru Alegerile parlamentare să le permită acest lucru, astfel că o poliţistă care supraveghează secţia le-a solicitat jurnaliştilor să părăsească sala.

Candidatul PPDD la un post de senator în Gorj Tudor Barbu, care îl însoţea pe Diaconescu, le-a spus reprezentanţilor secţiei că aceeaşi înghesuială va fi şi când va vota Victor Ponta şi că "probabil acolo nimeni nu-i va scoate din secţie pe jurnalişti".

Dan Diaconescu a spus că votează cu gândul la victorie şi la anul 2014, el susţinând că până atunci vrea să demonstreze că este un bun prim-ministru pentru a putea candida şi la Preşedinţie.

El a mai spus că la finalul mandatului său de deputat de Târgu Jiu alegătorii săi nu îl vor mai regreta pe Nicolae Ceauşescu, aşa cum se întâmplă acum.

 De asemenea, Diaconescu a anunţat că duminică seară, după ora 21.00, va organiza o petrecere în oraş pentru a-şi sărbători ziua de naştere.

În judeţul Gorj sunt amenajate 325 de secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne peste 305.000 alegători. În Colegiul 6 Târgu Jiu, unde candidează Dan Diaconescu, dar şi Victor Ponta, sunt aşteptate la vot aproximativ 55.000 de persoane.

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1670
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22