Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Duşa: Sper că oamenii vor înfrunta nămeţii şi vor merge la vot
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
0

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa, a votat, duminică, la Topliţa, "pentru un guvern stabil", potrivit Mediafax

El a precizat că speră că oamenii "vor înfrunta nămeţii şi vor merge la vot pentru a aduce o schimbare în România".

"Am votat pentru schimbare, am votat pentru un guvern stabil, pentru un parlament stabil, care să poată să rezolve problemele economice şi sociale ale României. Fiind originar din Harghita, am votat pentru ca românii din Harghita să fie reprezentaţi în continuare în Parlamentul României", a declarat Mircea Duşa, care a votat la o secţie din Topliţa, judeţul Harghita.

În calitate de ministru, Duşa a spus că se află în permanentă legătură cu prefecţii, care fac eforturi ca toate secţiile de votare să fie deschise, la fel şi căile de acces către acestea, astfel încât oamenii să îşi poată exprima opţiunea la scrutinul parlamentar.

"Chiar dacă vremea este nefavorabilă, aşa e iarna, sper că românii vor merge la vot şi vor înfrunta chiar şi nămeţii pentru a aduce o schimbare în România. Sper că nimic nu-i va împiedica pe români să vină spre secţiile de vot", a spus Mircea Duşa.

Un număr de 268.939 de persoane cu drept de vot sunt aşteptate la urne în judeţul Harghita, unde au fost amenajate 287 de secţii de votare, cu 15 mai multe decât la alegerile locale. În judeţ sunt cinci colegii pentru Camera Deputaţilor şi două pentru Senat.

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1669
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22