Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Ponta: Sunt în contact cu toate autorităţile. TOATE secţiile de votare sunt deschise
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
0

Premierul Victor Ponta a declarat, duminică, la Târgu Jiu, unde a votat în jurul orei 10.45, că este în contact cu toate autorităţile locale, iar la acest moment toate secţiile de votare din ţară sunt deschise, transmite Mediafax.

 

"Am vorbit cu toate autorităţile acum câteva minute. Ministrul de Interne a confirmat că toate sectiile de votare din ţară sunt deschise. Toţi cetăţenii pot vota în condiţii normale", a susţinut Ponta.

El a spus că le mulţumeşte jandarmilor, poliţiştilor şi militarilor care au lucrat continuu pentru a menţine drumurile deschise, precizând că la ora 15.00 va avea loc o videoconferinţă cu autorităţile publice locale.

"Le mulţumesc jandarmilor, poliţiştilor, militarilor şi tuturor celor care stau în frig şi muncesc pentru ca ţara să nu fie blocată. În afară de zona de vest, toate drumurile sunt deblocate şi important este că în toate secţiile se poate vota şi deocamdată toate lucrurile sunt în regulă", a adăugat premierul.

Potrivit unei avertizări meteo de Cod galben, duminică, 9 decembrie, cad precipitaţii în toate regiunile, sub formă de ninsoare în Banat, Crişana, Maramureş, jumătatea de nord a Moldovei şi în zona montană, mixte în Transilvania şi Oltenia şi ploi în Muntenia şi Dobrogea. Cantităţile de precipitaţii vor depăşi 25...30 l/mp în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi în Moldova. Îndeosebi în prima parte a zilei, vântul va avea intensificări, iar în Crişana, Banat şi la munte va viscoli ninsoarea.

 

În Dobrogea, dar şi în sudul Olteniei şi al Munteniei, inclusiv în Municipiul Bucureşti, precipitaţiile sunt sub formă de ploaie.

 

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1785
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22