Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


ARD acuza intentii de FRAUDARE a votului in Calarasi si Targoviste
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
0

Purtătorul de cuvânt al ARD, Traian Ungureanu, a declarat că există o intenţie de fraudare a votului în comuna Vasilaţi din Călăraşi, unde sunt deja 100 de cereri de urmă mobilă, şi la Târgovişte, unde se încarcă trei autobuze şi 15 maşini cu pachete, conform Mediafax.

"Câteva trufandale, pe care le pregătesc prin judeţe organizatorii alegerilor: la Călăraşi în comuna Vasilaţi există deja 100 de cereri de urnă mobilă, toate cu certificate medicale semnate de acelaşi medic, sperăm că între timp s-a oprit din semnat.

La Târgovişte, în Dâmboviţa, trei autobuze şi 15 maşini lângă o fabrică de alcool se încarcă cu pachete, se pregătesc să livreze către alegători, am sesizat serviciile 112 şi poliţia ne-a spus că nu este nimic suspect. Şi noi credem că nu e nimic suspect până nu se bea şi nu se mănâncă tot ce e în pachete", a spus Ungureanu, într-o conferinţă de presă.

ARD critică şi organizarea alegerilor, Ungureanu arătând că Guvernul se aştepta la 25-30 de grade la umbră şi nu au luat măsuri care să împiedice închiderea în ţară a zeci de secţii de votare şi să fie blocate drumuri.

"După cum vedeţi, sunt condiţii normale de iarnă în România, aşa e iarna românească, însă asta e prea mult pentru Guvern care s-a suspendat. Ei, oricum, sunt specialişti în suspendări, dânşii aşteptau astăzi 25-30 de grade la urmbă. Domnul Ponta e probabil la Târgu Jiu, la plajă şi după ce s-a fotografiat o săptămână cu instalaţiile de deszăpezire, avem a cum în ţară zeci de secţii de votare închise, drumuri blocate şi o concluzie fermă aspura capacităţii de organizare admnistrativă a Guvernului, ea poate fi formulată cu o cifră zero", a spus Ungureanu.

El a anunţat că preşedintele PDL, Vasile Blaga, nu a putut vota la Sânnicolau Mare, pentru că a fost înzăpezită o trecere de cale ferată, dar o să voteze la Deta.

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1740
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22