Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Crin Antonescu: Acest vot este victoria impotriva regimului Basescu. Punctele cardinale ale politicii externe, NATO si UE
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
1

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca votul de duminica reprezinta "victoria impotriva regimului Basescu" si a subliniat ca "punctele cardinale" ale politicii externe a USL vor fi apartenenta la NATO si la UE, transmite HotNews.ro.

El a afirmat ca, dupa acest vot, "nu mai e niciun dubiu, premierul Romaniei va fi Victor Ponta".

Crin Antonesc a criticat dur afirmatiile facute sambata de Traian Basescu, pe care le-a calificat drept ""o iesire complet iresponsabila", minciuni lansate "in mod josnic si ticalos", si a spus ca politica externa a USL va fi orientata spre NATO si UE.

"Ii asiguram pe toti cetatenii Romaniei ca programul USL inseamna consolidarea si restabilirea statului de rept, democratie, orientare majora de politica externa a Romania: apartenenta la NATO, apartenenta la UE. NATO si UE nu sunt realizarile lui Traian Basescu, partidele noastre au facut enorm pentru ca aceste realizari sa fie posibile. Politica externa a USL va avea drept puncte cardinale aceste orientari".

Presedintele PNL a precizat ca votul de duminica reprezinta "victoria impotriva regimului Basescu cu tot ce a insemnat el": "Acest vot nu mai poate fi pus la indoiala ca fiind expresia unei vointe de majoritate absoluta a alegatorilor romani, acest vot ii ia posibilitatea lui Traian Basescu de a se mai juca cu destinul dvs, al tuturor. Este sentinta dreapta, definitiva, irevocabila pe care ati dat-o regimului Basescu".

Daca anul 2012 a fost anul victoriei impotriva lui Traian Basescu, anul 2013 "trebuie sa fie anul victoriei impotriva crizei, a saraciei, a stagnarii".

"Multumesc tuturor liderilor locali din toate partidele USL, tuturor celor care s-au implicat in campanie, si ii aisgur ca impreuna pornim la ceea ce este greu, la proiectul nostru, Romania puternica, Romania increzatoare in destinul ei, cu un destin demn de toate asteptarile dvs", a incheiat Crin Antonescu.

TAGS :
Comentarii
judex 2012-12-10
Bine ca stim care sunt punctele cardinale. Cu ce viteza ne vom indeparta de aceste puncte cardinale nu vrea Crizel sa ne spuna...
Total 1 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1757
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22