Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Victor Ponta: Îmi asum responsabilitatea de a conduce în continuare guvernul USL. Am discutat cu Kelemen Hunor, de luni începem discuţii pentru o majoritate constituţională împreună
- - - -
2012-12-09
Parlamentare 2012
0

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminică seară, că îşi asumă responsabilitatea de a conduce în continuare Guvernul USL, iar partidele să nominalizeze "oameni competenţi" pentru a face parte din Executiv, transmite Mediafax.

Declaratii Victor Ponta:
 

  • Vreau sa le multumesc celor care au avut incredere in USL si au votat cu gandul la viitor, si nu la trecut.
  • Vreau sa explic tuturor militantilor de ce sunt la Targu Jiu in acest moment. Vreau sa le multumesc colegilor mei de aici, oamenilor din Targu Jiu, au venit intr-un numar urias, cel mai mare numar la vot, peste doua treimi dintre ei m-au votat pentru un nou mandat de deputat si au dovedit intregii tari ca demagogia, minciuna, campania murdara nu aduc rezultate
  • Vreau sa cer tuturor actorilor politici, incepand cu presedintele tarii, cu noii parlamentari, cu cei care vor face parte din noul Guvern, sa inteleaga ca Romania are nevoie de pace, o perioada de reconstructie.
  • In perioada urmatoare, cine va ridica sabia, de sabie va muri.
  • Am discutat cu presedintele UDMR dl Kelemen Hunor, care mi-a confirmat faptul ca UDMR este dispusa si vom incepe discutiile pentru a avea o majoritate constitutionala, o majoritate parlamentara.
TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Parlamentare 2012
1672
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22