Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Monica Macovei: Corul baronilor USL împotriva justiției poate fi dirijat, pe rând sau împreună, de Ponta, Antonescu și Voiculescu, cu solist vocal inculpatul baron-șef Liviu Dragnea
D.G. - - - -
2014-01-16
Actualitate Interna
2
Baronii USL au pornit un cor de amenințări înmpotriva justiției, sustine europarlamentarul PDL, Monica Macovei, intr-un comunicat remis Revistei22.

”Filiala Constanța a PSD a deschis ieri o nouă sesiune de concerte a corului baronilor USL împotriva justiției. Nicușor Constantinescu, președintele Consiliului Județean, a fost dus cu mandat la DNA, după ce a refuzat să se prezinte de bună voie la 6 citații”, declara Macovei.

Europarlamentarul susține că președintele CJ Constanța, împreună cu primarul Radu Mazăre ” au pornit un cor de urlete și amenințări împotriva DNA, a SRI si a instituțiilor care luptă eficient și imparțial cu criminalitatea”.

”Nicușor Constantinescu și-a găsit repede un aliat, primarul Radu Mazăre, și împreună au pornit un cor de urlete și amenințări împotriva DNA, a SRI si a instituțiilor care luptă eficient și imparțial cu criminalitatea. Ei detestă aceste instituții și s-au luptat să vină la putere ca să scape de ele sau măcar de oamenii de acolo.  Aceste propuneri s-au auzit și ieri din gura baronilor USL: “Procurorii fac ce vor în România, nu contează că e USL la guvernare. Ar trebui desființat DNA”, se jelea Nicușor Constantinescu”, afirmă Monica Macovei.

Europarlamentarul subliniază, însă, faptul că acest cor al baronilor USL va ajunge să se destrame ca ”orice grup infracțional organizat”.

”Corul baronilor USL poate să aibă repetiții zilnice și să urle împreună până răgușesc, își pierd glasul și rămân cu fetele roșii, umflate și frustrate, ca într-un film mut. Poate fi dirijat, pe rând sau împreună, de Ponta, Antonescu și Voiculescu, cu solist vocal inculpatul baron-șef Liviu Dragnea. După efortul nereușit de distrugere a instituțiilor care aplică legea tuturor, deci inclusiv lor, corul va ajunge să se destrame ca orice “grup infracțional organizat” prins și pedepsit conform legii”, a continuat ea.
 
 
TAGS :
Comentarii
judex 2014-01-16
Dna Macovei, din pacate, corul din ce in ce mai populat al celor care canta "Votam DNA" nu poate depasi starea de simplu fond sonor, de indemn la lupta. Pentru ca asa este construita partitura unui stat de drept, Justitia si Politica trebuie sa fie separate. Din postura dvs. de politician roman, politicianul care, alaturi de Traian Basescu, formeaza pavaza cea mai solida a tarii impotriva unui GIO care urmareste transformarea Ro intr-un stat mafiot, ce solutie POLITICA oferiti celor care vor sa "voteze" DNA? Nu credeti ca este momentul ca Justitiarul sa devina politician? Dati o forma politica luptei cu GIO! O forma politica cu sanse in lupta cu GIO!
Arhanghelul Mihail 2014-01-16
Bine ar fi dna Macovei sa se destrame aceasta haita de hiene nesatule.Dar lupta e lunga.Tare ma tem ca "reformeaza" Pontanache DNA-ul cat de curand...
Total 2 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
264
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22