Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFDu-te la manastire, Laura Georgescu!
2014-06-26
8

Nu are nicio importanta in cite secunde ajunge Laura Georgescu la sex. Ne spune ca doar in una. Bravo ei! Femeie apriga. Nu are nicio importanta daca doamna are un suflet atit de otelit din lupta pentru apararea A3, incit “daca ti-a murit cineva linga tine, nu e o problema”. Si nici daca e amatoare de “un bors d-ala de-i crapa creierii pe pereti”. Fiecare cu gusturile lui. In fond, d-aia e libertate de exprimare. Problema importanta e ca Laura Georgescu nu-si exercita acest drept in fata blocului, spargind seminte cu vecinii, asa cum pare la prima auditie a inregistrarilor publicate de cutiapandorei.ro, si nici in discutiile cu prietenii din CNA dupa vreo sedinta in care a mai pus o caramida la temelia Varanului, ci in fata unor copii de unsprezece ani. Care nu sunt nepotii ei, ci participanti la programul “Scoala altfel”. Unul care, de data asta, isi merita cu virf si indesat numele de “altfel”. Si, sincer, mai “altfel” decit atit nu prea se poate. Adica, s-ar putea daca doamna Georgescu ar trece si la exemplificarea vorbelor. Dupa cum evolueaza lucrurile, nimic nu e exclus, pentru ca inteleg ca e ok din moment ce toata lume tace, in frunte cu Ministerul Educatiei.

“Altfel” nu sunt doar panseurile sefei CNA, dar mai ales tonul. Acutele, intonatia, ritmul. Muzica. Aici e aici! Nu stiu daca Laura Gerogescu o fi fost intr-o zi proasta, cu nervii in batista si calmantele uitate acasa, dar, ma scuzati, era apucata rau de tot. Cu Laura Georgescu la catedra te lovesc nostalgiile dupa vremea Impuscatului, cind scoala nu reusea sa fie chiar asa de “altfel”. Zbirii aia care faceau instructie cu elevii erau parca mai omenosi prin compartie, racneau, dar mai luau si cite o pauza de respiratie, insultau, dar mai cu fereala de mustrarea partidului. Pot intelege ca munca de la CNA e stresanta, ca ascultatul zi de zi a tot felul de emisiuni demente lasa urme adinci si ca afecteaza psihicul, sufletul, caracterul. Dar pentru asta exista specialisti, care te pot face sa vezi lumea si in alte culori, mai pastelate, si alte lucruri decit creieri pe pereti. In sfirsit, sunt in tarisoara noastra atitea locuri minunate in care te poti odihni, reculege, aprinde o luminare pentru potolirea zbuciumului, unde o poti citi o carte despre cum sa razbesti in viata si altfel decit cu zbieratul, amenintatul si datul cu pumnii sau facind un obositor sluj in fata stapinilor. Intre ciomageala celor slabi si pupatul puternicilor exista, totusi, alternative.

Semne ca e ceva in neregula cu Laura Georgescu au tot fost. Nu ma refer la incalcarea legilor, la votul intru apararea Antenei 3 sau la zmulsul cablului din laptopul lui Jucan, astea, sa zicem, fac parte din fisa postului data de PSD. E vorba de o anume “stilistica” a mahalalei si de zburdalnicitul cu tancul pe aratura plina de capcane a “interesului public”.  Sa trecem, ca tot nu intereseaza pe nimeni. Interesul major al copilului de a nu fi expus la astfel de personaje ar trebui totusi sa preocupe. Parintii, statul, societatea.

Singura intrebare a momentului este cea legata de viitorul Laurei Georgescu. Nu ma refer la functia in CNA, aia e batuta in cuie, un om atit de util lui Ponta si Voiculescu are scaunul asigurat, cit la persoana domniei sale. Pentru ca, dupa evolutia de la scoala 11, e clar ca Laura Georgescu trebuie ajutata. De noi toti. Pina nu e prea tirziu.

 

P.S. E un semipamflet. Ceva intre risu-plinsu

TAGS :
Comentarii
Garneata 2014-08-19
Daca se duce la manastire trebuie sa tina aghiazma in gura pentru spalarea pacatelor.Nu stiu cat de repede ajunge la sex,dar la aghiazma ajunge repede,nu-i ca la moaste sa stai la coada.
mike13 2014-07-06
Doamna Andrea Pora, titlul articolului trebuia sa arate asa!!!,,Du-te la balamuc, Laura Georgescu!!!,,....Pardon, ,,Ana Pauker,,!!!
George 2014-07-04
Ma scuzati, insa pare ca tovarasa politruc Laura Georgescu e dusa rau de tot cu capul... E limpede ca singura nu va pleca din fruntea CNA, va fi nevoie de o presiune a societatii civile care, fie vorba intre noi, se afla intr-o sublima hibernare.
A.P. 2014-08-31
de acord,opinia Dvs. rezuma fenomenul,dealtfel ,foarte raspindit pe la noi.
valll 2014-06-27
Nu e nimic de ras, e numai de plans. E de plans deoarece in varful unei institutii care ar trebui sa vegheze asupra acestor puternici agenti ce se strcoara in mintile romanilor si le influenteaza serios, televiziunile, este plasata o persoana iresponsabila, chiar tzicnita, aservita unei puteri corupte. Si n-ar fi nimic daca ea n-ar fi sustinuta de o majoritate vanduta puterii.
Kostas 2014-06-26
Doamna Pora, dv.ati facut un semipamflet.Pentru ca aceasta laura georgescu este atat de nociva pentru CNA, tare ma tenteaza sa fac din semipamfletul dumneavoastra, un pamflet adevarat.Aceasta cucoana, adesea o apuca pandaliile pentru ca ajunge repede la sex dar, dupa ce se zbuciuma de zor nu ajunge si ea la un orgasm adevarat.
mike13 2014-07-03
Ba, ce nume ti-ai pus acolo, ma milogule???Auzi, frate, diacon!!Unde, la biserica lu Voiculescu??Si-a facut asta si biserica privata???Te numesti diacon pt ca le canti asa cum ti se dau indicatii??Ca altfel, nu pricep de ce mananci kkt pe aici in fata tuturor faptelor si dovezilor...Sau ne iei de prosti??Scuzati limbajul, da nu-i mai suport pe toti kkatii astia care cred ca daca sar cu gura plina de bale la cine nu-i lauda pe javra asta de Ana Pauker si toata haita asta de nemernici care vor infunda curand puscaria, sa vedem pe cine mai jigneste semikktul asta de diaconu kurului..La puscarie cu voi, javrelor, care ati bagat tara asta in mocirla!!!PS..Daca nu veti publica acest comentariu, va inteleg, dar nu vreau sa se permita tuturor jepatilor fatati de niste semimame sa-si rupa bojogii pe aici...Bravo, Kostas!!!
diaconul Eusebiu 2014-07-02
Ai tinut tu felinarul la capu' patului băi semiprostule?
Total 8 comments.
Recomandari
3211
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22