Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDFCum si-a regizat Ponta finala solo de la Antena 3
2014-11-14
32

Ceva mai gretos nu am vazut. O dezbatere finala de unul singur, cu masa, dansul si felicitarile la tine in sufragerie. Imposcindu-ti contracandidatul cu toate laturile specifice sezonului si familiei politice din care faci parte. Regia nu a omis nimic din recuzita murdariilor pregatite pentru ultima (deocamdata) si grandioasa manipulare electorala. Scaunul gol inscriptionat cu Iohannis, familionul rosu de la partid, mama, nevasta, actori-lautari specializati in ode “cosmice”, cetateni entuziasti, popor grabnic pupator de poale. Peste toti si toate tronau ei- Preaiubitul Conducator Ponta & Majordomul Sef Gadea.

 

Dar nimic, chiar nimic, nu se poate compara cu mizeria de a relua de unul singur dezbaterile precedente, editindu-le dupa cum ai chef si iti cere interesul. Scopul mascaradei asta a fost: rastalmacirea editiilor anterioare, distrugerea finala a lui Iohannis. A fost ca si cum ieri ai avut premiera piesei si mai organizezi a doua zi alta in care schimbi replicile, pui tuse groase si mutilante pe fata celuilalt personaj principal, adversarul tau la premiul cel mare, transformindu-l intr-un dobitoc incompetent si netalentat pentru rolul pe care l-a jucat. Desigur, ai grija ca in noua reprezentatie reflectoarele sa cada pe tine, sa decupezi doar momentele care te arata drept erou pozitiv, sa rescrii dialogurile care nu ti-au iesit, sa-ti acoperi cu fard crapaturile de cu o seara inainte. Pentru ca asta s-a intimplat la finala one man show pusa la cale de Ponta si ciracii de la Antena 3, prima (sper ca si ultima) de acest tip in 25 de ani.

 

Ponta a luat la tocat tot ce a spus Iohannis in cele doua dezbateri anterioare, dar mai ales in cea de la B1 Tv, care ii reusise mai bine, si a intors pe dos. Momentele in care Iohannis l-a surclasat si a punctat le-a rescris si aruncat in derizoriu, a incercat sa demonteze acuzele aduse, taxindu-le ba ca “nepregatire”, ba ca minciuni. Cind insultele nu au fost directe “se uita pe pereti”,  “a mintit”, “vorbe goale”, a recurs la ironii, persiflari si jigniri. Nu are rost sa intru in detaliile grotesti ale emisiunii, al carei mesaj- prin regie si decoruri- a fost unul singur: Iohannis este un las care a fugit de infruntarea pe teren ostil (evident, Gadea se jura ca ar fi fost cea mai “fair confruntare”), este urmasul lui Basescu, nu este competent pentru functia de prezidentiala. Concluzie: eu sunt cel mai bun, eu sunt Alesul.

 

Veti spune ca si Iohannis a fost la Digi 24. Da, dar emisiunea a fost mai mult decit decenta, invitatul a fost la fel de politicos si retinut ca in precedentele, nu a atacat la persoana si nu si-a reformulat raspunsurile din confruntarile anterioare, nu a rescris replicile adversarului. Nu am vazut nici scaune goale cu numele lui Ponta pe el, nici adulatori adusi sa-l glorifice, nici moderatori care sa-i pupe lacrimosi mana. A fost un talk-show normal, civilizat, in care adversarul nu a fost linsat in lipsa. In tot cazul, nu a avut montajul si anvergura unei dezbateri finale, era si ridicol cu doar un candidat in platou, ceea ce Digi 24 a inteles foarte corect. Spre deosebire de Antena 3.

 

Al doilea aspect gretos din dezbaterea de la Antena 3 a fost energia investita in proslavirea Celui Mai Iubit. Lasind la o parte cantaretii de la partid, neamurile- mama si sotia- sau moderatorul, de-a dreptul impresionante sunt apetitul si capacitatea lui Ponta de a cere si primi linguseala. Ca si in cazul minciunii sau al plagiatului, nu vezi la el nici o urma de stinjeneala, o reactie cit de cit fireasca de retragere in fata atitor limbi unsuroase. Este sindromul Ceausescu, un inceput viguros de cult al personalitatii. Nimic nu este prea putin pentru Maria Sa. Laudele, odele cele mai desantate, manifestarile de slugarnicie jalnica nu i se par nelalocul lor; cu fata mereu satisfacuta si smecher-zimbitoare le primeste convins ca i se cuvin. Psihanalizabil, pare a fi un complex de inferioritate transfomat intr-unul de superiorite. Cel putin. Actorul Dorel Visan, ajuns, din pacate, de la Senatorul melcilor lautar de casa Ponta (“fir-ati ai dracului cu melcii vostri”- ce premonitie, maestre)  i-a spus ca va avea parte de un “destin cosmic”, iar un tinar din granitura de genii finanatate de Voiculescu i-a dedicat o inflacarata scrisoare de amor la pachet cu tricolorul.

Ce frumos! “Iepoca” de aur zgirie cu gheara la usa noii epoci Ponta.

 

 

  

TAGS :
Comentarii
Adrian 2014-11-15
Victor Tonta - singurul om din lume care a reusit sa-si traga singur un spit in c*@!e ... :)
Traian B 2014-11-15
EU nu ma uit la wc3 decit sa vad ce produse isi fac reclama acolo si nu numai ca nu cumpar produsele respective dar le fac reclama negative. Cine se asociaza cu ei nu pot avea produse bune. Toti ar trebui sa cerem companie de cablu scoaterea wc3 din grila de programe
Silviu Dumitrescu 2014-11-15
Ca intotdeauna articolele si emisiunile d.nei Pora A.pline de caustic si perceptie de razeX ! Eu nu pot sa ma uit la A1 ! Am fost " obligat "sa ma uit odata ,de doua ori si atreia am avut senzatia de voma si gata....D.na Pora va plang ca prin meseria (chemarea este ahitectura ,daca nu gresesc )de gazetar sunteti "obligata " sa-i suportati ! Varsta imi permite sa spun ca suntem si un popor de lingai (printre altele) Vorba celor de mai sus :de unde au venit Beliganii ,Visanii,pseudo cantaretul Tudor Ghe.care cand a vazut ca nu merge ca actor a dato pe cantat (mai o nunta,mai o oda...)sau poate ati uitat si niste "cantarete" mai durdulii putin,Draga Olteanu si ... mai sunt! Oameni buni daca sunteti puternici HAIDETI LA VOT ! Puneti stampila impotriva lui ponta-copypast ! Chiar daca sunteti nemultumiti de asa zisa "dreapta" faceti un efort ! Nu avem voie sa pierdem ! Stati un minut si ganditi ce se va intampla cu un "HOT" la guvernare ! Maine e ultima posibilitate! Va asteptam !!
Vicentio B. 2014-11-15
NU AM URMARIT Antena 3, ca deobicei, tocmai pentru a ma respecta. Din articolul semnat de Andreea Pora, am inteles implicit ca am procedat absolut corect / moral . Eu nu am incinatii politice, dar am inclinatii pentru Ordinea Constitutionala, Normele CEDO. Adica ceeace Ponta, din principiu, NU poate sa suporte. Dintr-un articol publicat de Revista 22, am inteles ca , invitat la Antena 3 joi seara , intr-o asa-zisa dezbatere finala moderata de Mihai Gadea, dupa criterii care indeplinesc forma penala de SANTAJ, Victor Ponta in de catre el indusa lipsa a lui Johannis, pe care eu sustinut strct juridic, repet, o denumesc SANTAJ, a declarat ca : > Eu sunt pregatit din prima zi, 21 decembrie, sa fiu presedintele Romaniei si al romanilor si sa-mi fac datoria < adaugand : > Daca voi face vreodata 10 la suta din ce a facut Traian Basescu, va rog sa ma demiteti si sa ma trimiteti acasa . < MINCIUNA / DEZINFORMARE / MANIPULARE DELICTUALA ! Singura forma de demitere este cea constitutionala ! Ce spune Constitutia Romaniei : art. 96 – punerea sub acuzare alin. (1) Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, cu votul a cel putin doua treimi din numarul deputatilor si senatorilor, pot hotari punerea sub acuzare a Presedintelui Romaniei pentru INALTA TRADARE. Alin. (2) Propunerea de punere sub acuzare poate fi initiata de majoritatea deputatilor si senatorilor si se aduce, neintarziat, la cunostinta Presedintelui Romaniei pentru a putea da explicatii cu privire la faptele ce i se imputa. Alin. (3) De la data punerii sub acuzare si pana la data DEMITERII Presedintele este SUSPENDAT de drept. Alin. (4) Competenţa de judecată apartine Inaltei Curti de Casatie si Justitie. Presedintele este DEMIS DE DREPT la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare. P.S. Sunt aspecte clare juridice, care de fapt il acuza penal pe Ponta, dar constat cu stupoare, ca partile vatamate SUPORTA ....!
Vicentio B. 2014-11-15
SUNT REALMENTE REVOLTAT de tupeul imoral , reaua credinta , ca sa nu spuns obraznicie cu caracter delictual de dezinformare / manipulare intentionata , afisat de un COMENTATOR la articulul extrem de moral, semnat de Andreea Pora, care foloseste cu regularitate generozitatea Revistei 22, pentru a induce INFORMATI FALSE si anume (citez) : > De partea cealalta, Johannis declara senin IERI doar, ca daca va face 10 la suta din ce a facut Basescu le cere romanilor sa-l trimita acasa.< IN REALITATE faptele , evident verificabile rapid, sunt : Invitat la Antena 3 la finala moderata de Mihai Gadea, Victor Ponta , in LIPSA lui Klaus Johannis, a spus (citez ): > Daca voi face vreodata 10 la suta din ce a facut Traian Basescu, va rog sa ma demiteti si sa ma trimiteti acasa .< . Cel care a indus intentionat FALSUL , vizibil mai jos, punand afirmatiile lui Ponta in seama lui Johanns, cu aceiasi rea credinta, a UITAT ca Ponta cand a fost la Cotroceni cu Ioana Petrescu Harvard , s-a dus cu temele economice ale Romaniei , total nepregetiti. In mod sigur va ramane in Istoria trista a Romaniei numitul MOMENT MTO, in sensul ca Ponta nu a stiut ce inseamna aceasta prescurtare MTO . Cert este ca intrebat de Presedintele Basescu , Ponta a raspuns tot cu o intrebare > poftiti ? < tocmai ca IMPOSTORUL / CINICUL NATIONAL sa castige timp, insa vizibil cu figura unui chelner dezorientat, care nu primise bacsis de la consumatorul din fata lui si nu intelesese dece !. Afirmatia recenta a lui Ponta are valoare de IMPOSTURA de RUTINA : de unde stie el Ponta ce valoare numerica, corespunde cotei de 10 % din ce a facut Basescu, pentru ca mai intai trebuie sa stie / sa stabileasca precis ce inseamna / in ce consta 100 % . Afirmatia lui Ponta este 100 % IMPOSTURA / POTLOGARIE de PLAGIATOR ! Pentru acest furt intelectual comis de Ponta, trebuia demult trimis acasa , adica inainte de a fi numit Prim - Ministru ! Chiar si afirmatia > va rog sa ma demiteti si sa ma trimiteti acasa ! > este o MINCIUNA GROSOLANA , deoarece Conform dispozitiilor Constitutionale, Presedintele NU se demite , decat in conditii speciale si se poate SUSPENDA numai cu votul majoritatii deputatilor si senatorilor din Pralament ! Ori o asmnea posibilitatea este total exclusa, tocmai pentru cunoscuta cauza esentiala si anume ca, cei mai multi penali din Parlament sunt din PSD, ocrotiti delictual de Ponta ! A dica functioneaza numai sistemul > manus manum lavat > ! P.S. Ca atare cel care a indus INFORMATIA FALSA, la care m-am referit precis, trebuie sa se scuze RAPID si DESHIS !
Apolodor 2014-11-14
Nu era clar pana azi ce pregatea Antonescu, ca nu credea nimeni ca se retrage in umbra. Probabil a dorit sa lase politica sa evolueze, oricum, evitand sa se implice si deci sa se oblige sau asocieze cu o parte sau cu unii politicieni. Unii asteptau sa puna umarul, ti-ai gasit, asta ne-ar fi aratat un om actionat de principii si solidaritati, nu lupul solitar precaut si suspicios care a fost si este. Pentru ca prezidentialele sunt punct giratoriu al politicii, al Romaniei, moment de resetare a partidelor cel putin, daca nu si a majoritatii parlamentare. Ca sa poata sari din nou in scena perfect perfect propaspat, liber si credibil cu orice tactica politica ar aborda. Liber de eventuale obligatii si atasamente nascute inerent pe durata campaniei. Ciudat cum fiintele isi continua viata netulburata pe costisa noastra ce da semne clare deja ca pleaca la vale intr-o alunecare masiva de teren si nu se stie daca mai ramane ceva intact din peisajul cunoscut. Si din animalutele simpatice si vesele ce o locuiau. A lamurit, a ramas acelasi, sa vedem ce sanse mai are PNL sa mai intre intr-o era a reconstructiei pe baze principiale daca intra iar pe mana lui Antonescu. Ma indoiesc. In plan imediat se va deschide lupta pentru sefia PNL, indiferent de rezultatul prezidentialelor, probabil. Si de asta o fi iesit Antonescu, ca sa preia din zbor fraiele partidului ce se va gasi fara sef sau cu un sef care nu le-a ofera, unora dintre ei, suficiente garantii de viitoare performanta politica. Un fel de contract politico-mediatic s-a semnat in virtual, tandemul Antonescu-PNL-RB-Realitatea. Contra, in celalalt colt, tandemul (Tariceanu-PLR?)-Gadea-A3 in perspectiva alegerilor parlamentare. Si bineinteles a dat un semnal de vot, probabil a simtit ca acum ar avea efect mai mare, sau poate chiar a fost infricosat de potentialul unui PLR indopat cu steroizi de catre PSD. Pare ca PSD incearca sa inlocuiasca dreapta reala acreditand si promovand o dreapta bricolata in atelierele PSD-ului, PLR-ul. Corect, butaforica. Si total supusa PSD. Ca si cand dreapta romaneasca mai avea nevoie de inc-un scandal intern, de inc-o problema artificiala. Dreapta noastra nu merita, nu are cum, in vremuri din astea, ne scufundam, ei isi dau la cap tembeli unii altora, politicieni unii altora, muierustile unele altora, jurnalistii si posturile unii altora, intelectualii unii altora, electoratul unora celorlalti. Mai bine sa conduca astialalti, ca ei stiu sa se uneasca sub idealurile lor principale: sa spintece bugetul si sa lege legea. Dreapta nu stie. Nici macar acum. Habar nu avem cum va arata lumea in 5 ani, strazile, fetzele. Dreapta nu e suficient de matura ca sa guverneze. In Germania au facut in 7 saptamani o majoritate stanga-dreapta, numai cine n-a vrut n-a intrat. Si nu e nimic sa-i uneasca ca la noi, nici o situatia economica dezastruoasa, nici riscuri masive de securitate. La noi nici dreapta nu poate sa faca un compromis. Noi avem orgolii, suntem inflexibili. Nu gasim un interes sup
Gheorghe Popescu 2014-11-14
Asta a fost campania surzilor. Orice ar zice un candidat, el este aplaudat de ai lui si hulit de opozitie, indiferent daca ceea ce a spus e bun sau rau (nu vorbim de genial aici, pentru ca romanii nu au oameni geniali. N-au avut niciodata). PSD isi da in petec, ca de obicei, in emisiuni de campanie scrofuloase, voind parca sa ne convinga ca nu exista porci mai mari. Pentru cine consuma porc, evident. De partea cealalta, Johannis declara senin IERI doar, ca daca el va face 10 la suta din cite a facut Basescu, ii roaga pe romani sa-l trimita acasa. Tare! Banuiesc ca nu-I mai trebuiesc voturile basistilor. Vrea probabil sa faca pace cu Antonescu? In ce-I priveste pe jurnalisti, astia ne-o cer pe sleau sa ne lasam creierele acasa si sa votam pe cine trebuie. Tara ne-o cere! Imi pare rau doamna Pora, dar daca cu doar doua zile in urma as fi fost tentat sa-l votez pe Johannis (si nu pentru ca asa vrei dumneata, ci pentru ca mi-e sila de Ponta si de mafiotii lui), dupa ultima gafa a lui Johannis m-am hotarit sa nu-l votez. Nu de alta, dar mafiotii lui Ponta nu sint nici mai buni nici mai rai decit mafiotii care il imping in fata pe Johannis. Daca acesta are sau nu calitati de mare lider, de unificator, pentru mine este neclar. Si cum nu accept indemnul dumneavoastra sa nu gindesc, nu il voi vota pe nici unul dintre ei. Daca natia romana e atit de proasta sa trimita in finala prezidentiala o lichea PSDista si un papleac atunci natia n-are decit sa se spele pe cap cu ei. Eu nu-l votez pe nici unul. Nu vreau sa-mi fie rusine cu alegerea pe care as face-o sub presiunea presei. Eu am avut de ales in primul tur intre Udrea si Macovei. Udrea pentru ca era propusa de Basescu, Macovei pentru ca era speranta unei justitii consolidate. In final am ales Macovei. Cei doi ramasi in competitie nu reprezinta absolut nimic din ce doresc eu Romaniei. Nici unul dintre ei. Si daca iese Ponta si gogorita din presa cu intoarcerea Romaniei in sfera Rusiei se adevereste, atunci e vina celor care l-au votat pe Ponta din primul tur, nu a mea. Asta inseamna sa ai libertatea de alegere, nu sub presiunea propagandei dintr-o presa comunista. Indiferent de cine se califica duminica, sistemul securist a cistigat. Noul presedinte nu va fi anti-sistem. Ne-a spus-o Johannis cu gura plina.
@GP 2014-11-14
Lasa domnule, daca nu cumva esti pesedist, uite ca si Basescu a cerut azi la 18:45 sa participam toti la vot. Asa ca nu-ti mai fa probleme, isi asuma Basescu raspunderea pentru o alegere ce s-ar putea dovedi neinspirata a lui Iohannis. Asa ca voteaza, nu mai fi asa inflexibil, si in public. Daca boicotezi, fa-o singur. PSD se chinuie sa obstructioneze votul in strainatate si tu ai posibilitate si le faci benevol jocul si nu votezi macar impotriva lor daca nu pentru Iohannis.
LUANA 2014-11-14
Si totusi,mai ganditi-va! Pana la un punct,aveti dreptate.Poate chiar...intru totul! DAR! Fara a fi (si eu) convinsa ca pasul pe care vreau sa-l fac duminica este unul corect,conform cu constiinta mea,o sa-l fac,totusi. Asta pentru ca,nefacandu-l,chiar SUNT SIGURA ca stand acasa,ofer sansa unui RAU ce greu sau aproape imposibil ar putea fi contracarat.Dvs. ati ales Monica Macovei! Eu...Elena Udrea. Si eu si dvs....alaturi de Traian Basescu! Pana la capat! In seara asta,Presedintele a indemnat la vot! Haideti! NU STATI ACASA!
Gladiatorul 2014-11-14
Vai, doamna Pora, ati scris cumva - maestrul Visan - dar fara sa puneti ghilimelele de rigoare? Care maestru, doamna?! Beliganii, Visanii, Tudorii (nu, nu, nu cei din dinastie) au fost si-or fi in neamul asta...romanesc. Si dau, cu adevarat, limbi unsuroase pe care Iubitul (vom vedea cat de iubitul) conducator le accepta cu toata placerea de care este capabil. Greul pentru romani de acum incepe. Le era dor de Ceausescu? Iata, il vor avea pe Ponta. Sau nu. Daca, da nu e Ponta vinovat. Nici Ceausescu nu era vinovat de dezmatul cultului personalitatii. Astia ( Beliganii, Visanii, Tudorii si toti ceilalti coristi ai linsului -"artisti" si "politicieni") sunt vinovatii. Oameni de doi bani, incapabili sa-si vada de munca lor in mod onest fara sa faca compromisuri pentru nimic in lume. Dar romanului i-a placut inca din vechime sa linguseasca, sa minta si mai ales SA VANDA.
Vicentio B. 2014-11-17
@Gladiatorul. Am raspuns INTEGRAL si CORECT la toate temele mentionate de Dvs. , dar constat ca nu a aparut. Mai astept putin, dupa care am sa incerc din nou, sa puteti vedea mesajul meu, prin care eventualele Dvs. dubii, sunt lamurite / inlaturate. P.S. Pana una alta va recomand sa vedeti comentariile mele la articolul semnat de Andreea Pora: Diaspora un pumn in obrazul pontistilor . Constat ca sustinerea deschisa a Cancelarei mele pentru Johannis s-a concretizat cu succes si pentru culuarul corect ales de Dvs. cel de DREAPTA !
Gladiatorul 2014-11-16
@ Vicentio B. : Va multumesc atat de mult pentru explicatiile care mi-au luat valul si m-au facut sa inteleg (in sfarsit!!!) ca sunt pe calea cea buna (DE DREAPTA). Eu, unul, consider ca democratia este aplicata cum se cuvine doar in cateva tari ale Planetei. Hei, daca Romania ar fi facut parte din astfel de tari si s-ar fi intamplat ce s-a intamplat in 2 noiembrie 2014, abia atunci eu (personal) m-as fi incumetat sa ma adresez CEDO. Va rog sa nu ma intelegeti gresit. Daca eu m-as adresa la CEDO acum sau in zilele urmatoare, plangerea mea ar ajunge pe biroul unui judecator ROMAN. Atentie!!! ROMAN. Si va rog sa ma credeti ca am avut, dupa '89, de a face cu CEDO si judecatorii romani de acolo. O BIROCRATIE si UN SCHIMB URIAS de PETITII inutil si ineficace. Bineinteles, o birocratie mult mai rafinata dar la fel de eficace (pentru statul roman) si niciodata pentru petitionarul roman. Credeti-ma, nu sunt vorbe goale. Dumnezeu si hartiile imi sunt martori. Nu mai pronuntati cuvantul CEDO pentru romani. Niste securisti in toga pusi acolo in slujba statului (acelasi stat de dinainte de '89) roman. Atat. Va spun eu, credeti-ma, aici, de douazeci si cinci de ani, nu s-a schimbat nimic. Si ma tem mult pentru romani ca inca nu au realizat pericolul vasalitatii fata de rusi versus vasalitatea fata de americani (spun americani pentru a putea fi postat). Dar intre noi fie vorba, domnule Vicentio B. chiar sunteti cetatean german sau sunteti unul care provoaca sufletele pe forum, doar pentru a testa piata votantilor din Romania (cati de stanga? cati de dreapta?)? Pentru ca trebuie sa stiti ca diaspora romana de dinainte de '89 era impanzita pana la refuz cu delatori. " Si-acum ma taie daca vrei s-arunca-ma la caini!" Sau la lei, cum doriti. Sa traiti!
Vicentio B. 2014-11-15
@ Gladiatorul. Gandurile mele catre Dvs. au fost / sunt EXCLUSIV elogioase, altfel nu transmiteam mejajul, deja citit de Dvs. Din motivul pregatirii si experientei mele in directia analiza de sistem ( in sens soft) nu am cum sa fac confuzii, ca atare precizez: 1. lupta in arena a Gladiatorilor, indiferent de provenienta lor, NU avea la baza FRICA, ci lupta extrema ( pe viata si moarte), de a castiga neaparat, tocmai pentru a DEVENII un OM LIBER ! 2. Formularea mea > rezistati, rezistati .. oftand, dar ..mergeti pe DREAPTA < inseamna ca Dvs. NU ati sesizat inca, realitatea si anume ca, singura metoda de al invinge pe Ponta este votul, dar mai efectiv in a il bloca pe Ponta DEFINITIV si IREVOVABIL este calea juridica, Instanta se afla in Romania, procedurile exista, eu le cunosc, iar Dvs. & alti curajosi identici (morala / mentalitate) NU, totusi mergeti pe DREAPTA, adica EXACT ce ati sesizat Dvs. in legatura cu Cancelara Merkel, pe care eu am avut placerea / onoarea sa o intalnesc personal, INCA inaite de a devenii Cancelara. I-am transmis atunci ca sunt sigur ca va ajunge PRIMA FEMEIE Cancelara a Germaniei, cu toate ca in Constitutia Germaniei exista numai termenul de CANCELAR. 3. DE UNDE ati scos Dvs. formularea > Numai germanii au voie sa aiba vederi de DREAPTA? < , din mesajul meu , ramane pentru mine neclar, deoarece eu de REGULA, NU fac discriminari, NU imi pot permite strctural, deoarece eu, am inclinatii bazate EXCLUSIV pe Ordinea Constitutionala ! 4. Cel numit de Dvs. MELESCANU, este un DUPLICITAR EXTREM DE LACUNAR , de rea credinta, subordonat unui sistem, care , ca si Ponta, viciaza / submineaza permanent Ordinea Constitutionala. 5. EU m-am referit clar : > Sunt sigur ca Romanii din strainatate se vor cofrunta cu acelasi gen de probleme ca in primul tur. NU inteleg deloc, cum CCR a validat votul din primul tur !,> iar Dvs. imi transmiteti ca > Eu sunt mult mai convins decat dumneavoastra < , ceeace , nu imi luati in nume de rau , este putin labil, ca sa nu spun ca NU ati inteles ESENTIALUL si anume ca de fapt Romanii din strainatate au fost INTENTIONAT IMPIEDICATI in exercitatea unui Drept de Baza Constitutional , CEDO, ceeace reprezinta un FAPT PENAL, care ar fi trebuit sa determine CCR sa NU VALIDEZE rezultatele din primul tur. Ca atare, turul secund se desfasoara implicit in conditii de deraiere juridica, care intr- o Tara, in care functioneaza Principiile Statului de Drept, NU poate fi VALIDAT !!! 6. Ca atare cu referirea la MELESCANU prin cuvintele > rusinos, scandalos, scarbos > reprezinta o realitate, dar NU cea absolut necesara d.p.v. juridic . Asa se exlica dece eu am facut referire la juristi si la.. Serban Nicolae -
Gladiatorul 2014-11-15
@ Vicentio B. : Vai, domnule, va rog frumos nu confundati lupta in Arena cu frica. Dac-am avea 70 % dintre romani curajul sa ne spunem parerile civilizat si cat mai omeneste posibil am fi scutiti de a mai fi "gladiatori" invinsi ai Europei zilelor noastre. Va rog sa ma credeti ca, nepot de ceasornicar fiind, imi dores de-o viata sa fiu condus de o Angela Merkel dar neamul romanesc e de sorginte misogina si n-apuc sa mai vad o Monica Macovei ca pe o Merkel a Romaniei. Pe mine n-are cine sa ma vanda ca pe Spartacus. Eu ma ofer schingiuitorilor de unul singur pe internet. FARA FRICA. M-ati inteles? FARA FRICA. O viata are omul, numai una. Dar, v-ati pus intrebarea daca "gladiatorii" din Romania de azi au copii si nepoti? Si, altceva: Numai germanii au voie sa aiba vederi de DREAPTA? Aici trebuie sa fim fericiti cu monstri si canaliile comuniste?! Au dreptul si nepotii mei, macar sa se bucure (pentru numele lui Dumnezeu!) de binefacerile capitalismului, sau natia aceasta trebuie sa traga ponoasele pe care numai nemtii le-au indurat dupa al doilea razboi mondial? As zice azi chiar nemotivat in raport cu faptele altor popoare de pe Planeta. Eu sunt mult mai convins decat dumneavoastra ca romanilor din diaspora le va fi, premeditat, refuzat votul - l-am auzit azi la TV pe tovarasul Melescanu ca el "a tras un semnal de alarma". Pai bine mai tovarase Melescanu, mi-am zis, mata tragi semnalul de alarma dupa ce a deraiat trenul? Rusinos si scandalos, daca nu scabros.
Vicentio B. 2014-11-15
CONSTAT ca rezistati, rezistati .. oftand, dar ..mergeti pe DREAPTA. Au fost si Gladiatori care nu au mai rezistat sa tot ofteze, cu toate ca in acele timpuri nu exista un DNA. Probabil ca stiti Dvs. mult mai bine, cand trebuie sa va ganditi, in alta varianta, la Spartacus. Pana una alta ar fi trebuit sa stiti ca Ponta se afla, inca de mult timp, intru-un format penal. Marea problema este ca multi avocati, cam inteleg despre ce este vorba, dar prefera pozitia senatorului PSD Serban Nicolae: mai bine bani si sofer la penali ! Asta este Tara Dvs. Cancelara mea , considerata cea ma puternica femeie din Lume, si-a declarat optiunea, care este , sper ca stiti, NICHT pro Ponta. Constat deasemeni ca unii acuza pe constanta luptatoare Andreea Pora , cu mare nerusinare, ca nu tine cu romanii ci cu strainii. Acuzatorii au uitat unde si-a cumparat penalul MAZARE pamant, ca sa nu zic tarlale. Acolo la Dvs. in Romania, mentalitatea este in aer iar moralitatea la pamant. Sper/ imi doresc enorm de mult, ca minunata Simona Halep, sa ramana necontaminata de virusul Ponta. L-am auzit / vazut recent la B1 pe jurnalistul ORESTE debitand niste enormitati INCREDIBILE , mai inalte decat Palatul Parlamentului din Bucuresti. Cat primeste el pentru asta habar nu am. Sunt sigur ca Romanii din strainatate se vor cofrunta cu acelasi gen probleme ca in primul tur. NU inteleg deloc, cum CCR a validat votul din primul tur . Ma bucur insa mult ca Romania a invins Irlanda de Nord. Imi doresc sa NU piarda contra Ungariei.
LUANA 2014-11-14
In afara de ,,lautaru`" Visan...ce ziceti si de ,,cobzarul" Tudor Gheorghe,menestrelul de curtea ,pardon...ograda penalilor pontisti? Un Tudor Gheorghe la ale carui concerte mergeam cu placere in ,,regimul" Boc, un Boc pe care,intr-un fel sau altul,il ironiza cam un sfert din timpul de spectacol. Astazi,ii ridica osanale acesui individ ,,viu".Asta e: NU ciuvicile A3 sunt de vina.Astia-si fac ,,meseria" extrem de bine-platita. Dar,atata timp cat vor exista astfel....menestrei dispusi,tot pentru bani,sa-si vanda talentul si onoarea,d`alde ponta vor fi nemuritori. Greatza totala.Punct.
Dinu 2014-11-14
Eh! Oare nu Dorel Visan a spus memorabila replica, reprodusa in Academia Catavencu, la rubrica Din putul gandirii: "Mai bine ceva mic in ceva mare, decat ceva mare in ceva mic "? Eu niciodata nu l-am considerat altceva decat un taran cu putin bun-simt, ajuns din intamplare la IATC, si cred ca in cazul lui Ponta a avut intuitia cosmica ca maretul premier nu poate fi uman (nemaivazut de imoral, cum e), ci trebuie sa fie ori maimuta, ori extraterestru. Pe asta cu maimutoiul nu cred ca o putea spune in emisiunea lui Gadea, asa ca a intonat imnul cu galacticul. "Ramane de vazut", ca sa reiau un cliseu al reporterilor de pretutindeni, in ce categorie intra redactorii si publicul fidel al Antenei 3.
Radu 2014-11-14
Nu stiu cum ati urmarit emisiunea !? Eu am prins o faza pe la inceput cu scaunul gol al lui Johannis si mi-am dat seama ce o sa urmeze. Asa ca in butonarile anterioare n-am facut decat sa sar rapid peste A3. Probabil meseria v-a obligat sa vedeti scarbosenia organizata :)
mihai 2014-11-15
Doamna Pora , sotia mea a avut o remarca memorabila ; " Nu Iohanis nu este pregatita sa fie presedinte , ci noi nu suntem pregatiti sa avem un PRESEDINTE ". Din pacate traim cu laturile si abjectiile lansate de televiziuni de ani de zile. Nu mai avem principii , morlitate si bun simt. O mare majoritate sunt la limiata inferioara a educatiei. Ii inteleg pe ardeleni si pe banateni ca sau saturat de noi.
EMIL din Dublin 2014-11-14
Felicitari pentru articol.Voi merge la 7 dimineata in Dublin sa votez. Daca iese ponta, NU Mai vin in Romania piña nu pica ponta si pesedeii.
Fibonacci 2014-11-14
Nu am urmarit mascarada de la bordelul lui Voiculescu. Am urmarit la Digi 24 prezentarea lui Klaus Iohannis. Dar, desigur, ca oricum nu mai uitam. Ceea ce descrie autoarea este orbil dar era de asteptat ca asa ceva va fi. Ceea ce ma mira este ca Doamna Pora nu a enumerat printre peronajele balului mascat pe premierul Italiei, care, parca spune inteligenta Firea, urma sa vina cu o portie mare de spaghete socialiste! Eu sper ca daca oameni normali (de la natura si prin educatie) au urmarit mascarada respectiva, sa aiba aceeasi recatie ca si autoarea. P.S. Autenticitatea celor descrise de catre doamna autoare este "certificata" (evident ca nu era nevoie, o spun doar in gluma) de un comenatriu de mai jos. Autorul acestuia nu neaga nimic din articol, ci in stilu-i carcateristic lui si prietenilor lui, da vina pe Iohannis ca nu a acceptat sa inoate in rahat ! A lasat sa le ajunga celor ce au fost acolo!
Militaru Mihail Daniel 2014-11-14
Era de asteptat sa se intample astfel de lucruri doamna Pora!Ponta este urmasul comunistilor!Asta stiu asta fac!Atacuri la persoana, se lauda, mint, altii ii ridica in slavi!Daca Ponta va iesi Presedinte de astfel de lucruri vom avea parte fiindca Antena 3 ramane aici, in spatiul mioritic, al carei reprezentant de seama este!La fel si RTV!A avut grija CNA ca aceste posturi sa dainuie pe vecie in Tara Romanesca!Era normal ca domnul Johannis sa se comporte astfel!Este un SIR in adevaratul sens al cuvantului!Sa vada si analistii lui peste prajit care l-au criticat inclusiv la B1 TV un post pe care-l respect dar unde mai vin tot felul de tembeli, sa vada acesti bagatori de seama diferenta dintre cei doi, iar daca va iesi Victor Ponta presedinte ar trebui sa aiba mustrari mari de constiinta!Au lovit intr-un om care nu merita astfel de atacuri, un om de buna credinta care vrea sa construiasca ceva bun in aceasta tara tembela care pana la urma isi merita soarta daca Ponta va castiga!Asa popor asa conducatori!Daca poporul ar vrea sa traiasca mai bine si sa se bucure de adevarata democratie i-ar taxa pe acesti ticalosi care il fura si-l batjocoresc timp de 25 de ani punand acest sistem de guvernare SFANT, cel democratic sub semnul intrebarii si compromitandu-l!Poporul roman dovedeste prin votul pe care i-l da lui Ponta ca nu doreste un stat de drept autentic, o justitie independenta, nu doreste o clasa de mijloc puternic care sa fie motorul societatii, sa traga societatea dupa ea, nu doreste o infrastructura buna ca sa nu ne mai chinuim cand circulam pe drumurile naste prapadite, nu doreste o agricultura performanta care ar putea sa fie una din cele mai bune din Europa, nu doreste un sistem de invatamant performant, un sistem de sanatate sanatos!S-au invatat sa dea spaga la profesori si doctori si sa stea cu gura cascata la minciunile preotilor care-i manipuleaza cum vor!Poporul roman daca-l voteaza pe Ponta dovedeste ca vrea hotie, coruptie si manipulare!Vrea in acelasi timp sa fie un popor de asistati care sa primeasca mila de la stat in loc sa-si ia soarta in propriile maini!Asta e poporul roman la ora actuala!Un popor bolnav caracterizat de un filon de stanga puternic!De asta are succes PSD iar posturi ca Antena 3 sau RTV profereaza tot felul de minciuni!Au cui sa le spuna!
Lucian Rares 2014-11-14
Domnule Mihai esti jalnic, cum se putea duce un om normal la puroiul de la A3? Chiar asa de spalat pe creier esti? Ponta a propus patru tv. in ordine, Realitatea B1, Romtv si A3, Iohanis s-a dus la primele doua, era randul lui Ponta sa onoreze oferta lui Iohanis. Dumneata consideri A3 o televiziune normala? La Realitatea si in special la B1 au fost emisiuni corecte, decente, ai vazut mizeria de la A3 si asta in lipsa lui Iohanis!
Vladimir Vladimirovici Ponta 2014-11-14
Cam asa a inceput si ce e acum in Rusia, un cult al personalitatii si o reprimare a oricarei opozitii depasite doar in Correa de Nord. Asta e, n-am reusit sa avem un Havel, dar se pare ca ne-am trezit cu un Putin cat se poate de veritabil.
lerhi 2014-11-14
Incredibil! Cum se mai pot privi in oglinda guristii care-l ridica in slavi? Scaunul gol din studioul antenei avea mai multe calitati decat micul victor viorel...
MIHAI 2 2014-11-14
Adevarul este ca PONTA a acceptat DOUA DUELURI pe terenurile adeversarului - la Realitatea Tv si B1Tv , in timp ce Johannis NU A AVUT CURAJUL sa vina NICIODATA la Antena 3 - nici cu Ponta , nici fara Ponta. **** In fiecare zi a campaniei Gadea l-a invitat si i-a propus sa-si aleaga el singur moderatorul din echipa Antenelor , iar JOHANNIS NU A AVUT CURAJUL. ***** Ponta a avut acest atat de necesar CURAJ cerut unui Presedinte**** Acesta este ADEVARUL pe care incercati sa-l dinamitati cu articolul de azi . Era mult mai simplu DACA SE DUCEA JOHANNIS aseara SA-SI INFRUNTE DESTINUL si la Antena 3. Daca cei de la Antena 3 se purtau incorect cu el publicul ar fi observat - iar Dvs ati fi avut legitimitatea sa il aparati azi . Numai ca Johannis a lipsit la respectiva intalnire cu destinul . Acesta este adevarul pe care aveti consemn sa nu-l recunoasteti decat de luni incolo , cand va fi liber la spus lucrurilor pe nume in ceeace il priveste pe KJ.
andrei 2014-11-14
Prietene, Ponta s-a dus la 2 televiziuni civilizate, si care sunt fair-play, sau macar se straduiesc. De aia s-a dus, nu ca e curajos. Antena 3 este o serparie infecta, in care esti linsat cu adevarul si dreptatea in brate, daca nu convine celor ce o conduc. Antena 3 este o fabrica de ura, ce incearca prin ura sa spele creierele celor slab de minte sau neinformati, cu concursul lingailor de profesie si amatori si sub conducerea unor ticalosi fara scrupule care 'ii doare in .. de viitorul tarii astia de...' (cum a zis d. Sova, amic al d.Ponta)
Gadea, tu esti? 2014-11-14
Ce va mai place sa schimonositi adevarul, de care faceti atata parada. In realitate, iohannis a acceptat doua din cele patru dueluri propose de Ponta, pe cand mult-iubitul dvs. n-a acceptat niciuna din locatiile propuse de Iohannis. Iar ca sa pui in balanta profesionalismul Madalinei Puscalau (recunoscut pana si de Ponta) cu delirul asa-zisilor moderatori de la Antena 3 e prea mult.
cristi corobana 2014-11-14
iepoka de aur devine epoka de kko.condusa de micul Mao.
sandy 2014-11-14
Toate acestea n-ar fi fost daca dl Iohanis ar fi avut barbatia sa onoreze cu prezenta dezbaterea de la A3. Singur a spus ca a avut de ales si a ales celalalt post. Probabil ca astia de la A3 l-ar fi filmat in ureche sau ar fi pus detectoare de dispozitive Wi-Fi! De ce trebuie sa-l aparati cand trebuie s-o faca singur?
Radu Constantin 2014-11-14
Antena 3 nu este post de televiziune; ala este un loc puturos unde se aduna toti neispravitii, prostii, frustratii, derbedeii si piticii sociali. Un om civilizat nu are cum sa mearga in astfel de locuri decat daca e luat cu forta. A merge la Antena 3 este ca si cum ai imparti 2 ore din viata ta cu bercea mondialu' sau cu sile camataru'. Cui i-ar folosi un astfel de supliciu? Poate unui jihadist desi cu un jihadist in studio, nu stiu cum ar sfarsi pastorul pervertit, mihaita gadea. Cei care-l sustin pe Johannis nu aveau de ce sa-i pretinda sa mearga intr-o asemenea serparie televizata pentru ca oricum ei nu sunt "fanii" acesteia si nu se uita la asa ceva. De partea cealalta, mancatorii de pop corn si de seminte agricole lipiti de ecranul tv-santului Antena 3, oricum n-ar fi priceput nimic din prezenta unui om decent, civilizat si ar fi murit de plictiseala. Asa stand lucruile, revin si intreb: cu i-ar fi folosit un Johannis la cheremul unor prostovani? Cum sa supui un doctor in fizica cuantinca interogatoriului unui paduche, ( unui semidoct care credea ca Harvard University e in Anglia)?
Nora Cosmin 2014-11-14
Cum e posibil asa ceva? Si, mai ales, ce-o sa ne astepte de acum inainte?
Total 32 comments.
Recomandari
3976
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22