Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


PREZIDENTIALE TUR II. La Munchen si Londra romanii s-au asezat la coada inca de sambata seara pentru a putea vota duminica
- - - -
2014-11-16
Prezidentiale 2014
0

Romanii din Germania s-au asezat inca de sambata seara la coada in fata sectiei de votare din Munchen, pentru a putea vota duminica in turul doi al alegerilor prezidentiale, potrivit unei fotografii postate pe Facebook si  transmise pe adresa redactiei. Si la Londra, la sectia de votare de la ICR, primii romani s-au asezat la coada inca de sambata, dupa cum arata un clip video urcat pe YouTube.

"La Munchen deja se asteapta deschiderea sectiei de votare... oamenii astia or venit cu periuta de dinti la ei si stau la coada sa voteze cum stateau parintii lor in comunism la carne, lapte si paine. FELICITARI OAMENI BUNI !!!", este mesajul ce insoteste fotografia distribuita pe Facebook.

La Paris, in fata Ambasadei Romaniei au fost depuse flori si lumanari, cu mesajul "Constitutia, odihneasca-se in pace".

 

Reamintim ca la primul tur al alegerilor prezidentiale mii de romani nu si-au putut exercita dreptul de vot din cauza organizarii defectuoase. Astfel, din cauza numarului mic de sectii de votare, precum si a personalului redus din comisiile electorale, pe 2 noiembrie s-au format cozi imense in fata sectiilor gazduite de reprezentantele diplomatice ale Romaniei.

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Prezidentiale 2014
2992
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22