Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Monica MACOVEI: Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de BANI si de VOTURI! Felicitari, Klaus IOHANNIS!
P.C. - - - -
2014-11-17
0

Monica Macovei, fostul candidat independent la alegerile prezidentiale, l-a felicitat pe Klaus Iohannis pentru victoria din turul II al alegerilor prezidentiale. Macovei a mai spus ca este mandra de romanii din diaspora care au asteptat ore intregi pentru a vota, relateaza Hotnews.

 

"Felicitari romanilor care s-au reunit impotriva dictaturii hotilor de bani si de voturi! Felicitari, Klaus Iohannis!". 


Monica Macovei a adaugat ca "Sunt mandra de romanii din tara si din lume care au votat cu mic si mare, cu speranta si cerbicie impotriva lui Ponta si a dictaturii hotilor, care ne-au furat si bani, si voturi. Sunt mandra de romanii din lume care si-au daruit o zi din viata ca sa voteze. Ponta a fost invins si de romanii care au stat 15 ore in picioare, umiliti, fara sa poata vota. Sunt fericita ca romanii de acasa au protestat pentru dreptul la vot, nu al lor, ci al romanilor din lume, si asa ne-am reunit."
 

CITITI SI: PNL solicita DEZBATERE în Parlament in privinta votului din DIASPORA. Liberalii cer participarea lui Victor PONTA


"Il felicit pe Klaus Iohannis pentru victoria obtinuta. Are de partea lui speranta a milioane de romani care nu doresc sa mai fie umiliti si furati de politicieni. Milioane de romani care vor respectarea statului de drept si justitie independenta, vor bunastare si libertate", incheie europarlamentarul.

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din
2092
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22