Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


CAMELEONISM. Imi dau DEMISIA daca legea amnistiei si gratierii nu e RESPINSA – Valeriu ZGONEA (PSD), presedintele Camerei Deputatilor
P.C. - - - -
2014-11-17
0

Valeriu Zgonea, presedintele Camerei Deputatilor a declarat astazi ca va demisiona din functia de presedinte al Camerei Deputatilor daca legea amnistiei si gratierii nu va fi respinsa de colegii sai din PSD. Zgonea a cerut de asemenea sa fie ridicata imunitatea celor 3 parlamentari vizati de justitie, relateaza Hotnews.

 

CITITI mesajul postat pe Facebook de Valeriu Zgonea

 

"Cred ca a sosit momentul sa punem capat ipocriziei politice, care ne-a pus partidul iar pe defensiva morala: PSD nu este perfect, dar asta nu face opozitia mai buna. In perceptia populara insa, noi am pierdut: mai precis, au existat ezitari in ceea ce priveste zona justitiei si PSD a antagonizat oamenii de pe urma acestui lucru. 

Trebuie sa luam masuri. Eu am anuntat de foarte mult timp ca dupa alegeri in prima saptamana punem pe ordinea de zi respingerea legii amnistiei si gratierii DAR si ridicarea imunitatii pentru toti cei 3 parlamentari. 

 

CITITI SI: VIDEO Victor PONTA: Invitatie la DIALOG. Raman in functia de prim-ministru cat am sprijinul COALITIEI

 

PSD trebuie sa aiba curajul politic de a nu se mai lasa aratat cu degetul de catre o opozitie a carei singure calitate e ca a reusit sa ne demonizeze. 
 

Ii rog pe toti colegii mei sa sustina acest demers, trebuie sa ascultam vocea oamenilor si sa demonstram ca suntem un partid modern de centru-stanga, care are curajul sa actioneze. In cazul in care colegii mei nu sustin acest demers, sunt dispus sa renunt la functia de Presedinte al Camerei Deputatilor. Eu am inteles semnalul romanilor, ii invit si pe colegii mei sa iesim din stampila pe care abia asteapta sa ne-o puna concurenta noastra. E important ca PSD sa dea un semnal de seriozitate."

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din
1923
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22