Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Sebastian GHITA (PSD): Am inteles mesajul oamenilor din DIASPORA si al TINERILOR. Nu mai candidez la sefia partidului
P.C. - - - -
2014-11-18
0

Sebastian Ghita, deputat PSD, omul care controleaza postul de televiziune Romania TV, a declarat, intr-o emisiune de pe TVR2, ca alegerile au fost influentate de doua partide noi, Partidul Facebook si Partidul Diaspora. Ghita a spus de asemenea ca nu va mai candida la sefia partidului asa cum anuntase inainte, relateaza Hotnews.


"Am inteles mesajul acestor oameni din diaspora si al tinerilor. PSD-ul si domnul Ponta au beneficiat la randul lor de sprijinul Partidului Facebook cand l-am suspendat pe Traian Basescu, cand am criticat personaje ca Videanu, Udrea...", a declarat Ghita.

Deputatul PSD spune ca s-au gandit sa deschida mai multe sectii de votare in strainatate pentru a calma Diaspora, dar le-a fost frica sa nu incalce legea si alegerile sa nu fie invalidate la Curtea Constitutionala. 

 

CITITI SI: Sebastian GHITA anunta ca va candida impreuna cu Liviu DRAGNEA pentru presedintia PSD, dupa ce Victor Ponta va deveni presedintele Romaniei

 

Despre oportunitatea demisiei lui Ponta din fruntea Guvernului si a partidului

  • Toata lumea, si tinerii din diaspora, mi-au zis ca oamenii nu doresc ca puterea sa fie concentrata toata in mainile unui singur partid. Deci, nu e nevoie de demisia premierului.
  • Eu am anuntat ca vreau sa candidez la functia de presedinte executiv al partidului daca domnul Ponta ar fi iesit presedintele Romaniei. Nu cred ca azi lucrurile mai pot fi configurate asa.
  • Ceea ce e de analizat insa e ca oameni tineri, de 18-20 de ani participa la viata cetatii. Imi pare rau insa ca acest strigat a fost indreptat impotriva celui de la putere fiindca e mai usor asa. Cand aceasta energie va fi canalizata si spre construirea unor proiecte atunci vom avea cu adevarat o Romanie puternica.

 

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din
2177
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22