Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Basescu: Bazandu-se pe Nitu si alti cativa procurori, Ponta crede ca-mi poate distruge familia
M. B. - - - -
2015-05-24
Actualitate Interna
0

Fostul președinte Traian Băsescu a postat duminică pe Facebook un mesaj în care îl acuză pe premierul Victor Ponta că se folosește de procurorul general al României Tiberiu Nițu și pe televiziunile Antena 3 și Romania TV pentru a-i “băga la pușcărie” pe el, pe fiica sa cea mare – Ioana Băsescu, și pe ginerele său Radu Pricop.

 

Vă prezentăm integral mesajul postat pe Facebook:

 

“Obsedatul,

Evident Victor Viorel are o obsesie care se numeşte Traian Băsescu. De cîţiva ani, obsesia lui Viorel s-a “rafinat” devenind “Băsescu la puşcărie “. O strigă în mari adunări cu „poporul pesedist” pe stadioane, în săli de sport, în pieţe publice şi la televiziuni, ori de cîte ori are ocazia. Mai nou, bazîndu-se pe revoluţionarul vînător de “terorişti” Niţu şi alţi cîţiva procurori, pe televiziunile turnătorilor de rit vechi şi nou Felix şi Ghiţă, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede că-şi poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar şi a familiei mele. În mintea lui înceţoşată de ură dar şi de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker şi Brucan .

Victor Viorel, îţi garantez că n-ai să reuşeşti cu toţi servanţii publici şi privaţi care îţi rînjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. N-ai să reuşeşti pentru că nici eu, nici Ioana şi nici Radu n-am încălcat legea. Şi mai sunt convins că cei mai mulţi oameni din justiţie nu mai vor înapoi sub control politic.

În schimb, atenţie Victor Viorel, mai ştii povestea cu săpatul gropii şi cine cade în ea?”

 

Numele Ioanei Băsescu apare în dosarul Nana (ca beneficiar final, dar nefiind acuzată de nimic și având calitate de martor), al terenurilor ce ar fi fost retrocedate ilegal în această comună din județul Călărași.

 

CITIȚI ȘI: Procurorii trimit dosarul Nana in judecata

 

Radu Pricop este acuzat de complicitate la fals in dosarul in care este vizat Sergiu Luncinshi, fiul unui fost preşedinte al Republicii Modova

 

CITIȚI ȘI: Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, a fost pus sub CONTROL JUDICIAR, fiind acuzat de complicitate la SANTAJ

TAGS : basescu ponta ioana basescu radu pricop nana retrocedari
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
615
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22