Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


GREEN HOURS JAZZ FEST 7
- - - -
2015-05-26
Recomandare
0

Green Hours JAZZ Fest - singurul festival internaţional de gen organizat de un club din România – perseverează cu ediţia a 7-a, care va aduce artiști de pe trei continente pe trei scene din București.

Evenimente muzicale de înaltă valoare artistică şi multiculturală, inovaţii şi proiecte mixte inițiate între artişti români și străini vor provoca, din nou, Capitala: căci pentru a doua oară consecutiv, festivalul se extinde şi în alte locaţii în afara celei consacrate, din Calea Victoriei 120, şi anume la Clubul Ţăranului/MŢR şi la cel mai tânăr (în acelaşi timp, cel mai original club din ţară, JAZZ PONG.

Astfel, între 4 și 7 iunie, outdoor & indoor, 11 concerte, precedate de warm-up-ul special din seara de 3 iunie, vor îndestula cu jazz – în cele mai diverse forme ale sale – publicul bucureștean! De la Luiza Zan la Omer Klein (IS), de la Oliver’s Cinema (NE /BE /DE) la extraordinarul bari-saxofonist Alex Harding (SUA), de la Maria Răducanu la Mari Kvien Brunvoll (NO), de la electro-jazz la standarde rearanjate, artiştii vor întâmpla pe scene ordine & haos muzical, frumos, improvizații și sunete alese, boemă!

JAZZ - o acţiune/atitudine marca Green Hours, în prea corporatizata lume contemporană. Tocmai de aceea, ediția a 7-a este dedicată luptei împotriva despăduririlor abuzive din România și de pretutindeni și salută cu fraternitate Ziua Internațională a Mediului: 5 iunie.

http://www.revista22.ro/nou/imagini/2015/1314/Foto_1314/foto%20recomandare.jpg

Menţiune specială: nu rataţi inovaţia festivalului, unică în Europa: în Berceni - Bucureşti, JAZZ PONG Social-Club se regăseşte ca o replică europeană a celebrului club FAT CAT, din Manhattan (NYC). O provocare de pe urma căreia muzicienii şi publicul autohton au de câştigat.

Tag-uri GHJFest - 7: independent, muzică, boemă, green, ping-pong, internaţional, grădină, improvizaţie, diversitate, JAZZ, libertate, mediu...

Ediţia 7-a a GHJFest mulţumeşte partenerilor, prietenilor, media.

HAIDEŢI LA GHJFest – 7! În Green Hours jazz-cafe, Clubul Ţăranului/MŢR şi JAZZ PONG!

TAGS :
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Recomandare
2767
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22