Arhivă PDF începând din 1990 I Abonamente Revista 22 I Access Abonați PDF


Dragnea il sustine pe Valeriu Zgonea pentru presedintia executiva a PSD: Este dreptul meu
Tudor Despina - - - -
2015-10-16
Actualitate Interna
0

Valeriu Zgonea beneficiaza de sprijinul lui Liviu Dragnea pentru functia de presedinte executiv al PSD, in detrimentul lui Constantin Nita.

 

Nita a anuntat si el ca va candida la a doua functie in partid, dupa ce, ieri, Zgonea si-a depus candidatura, avand sustinerea a aproape 40 de filiale. Iar acum, presedintele Camerei Deputatilor beneficiaza si de sprijinul lui Dragnea.

 

Nu sunt Razgandeanu. Mi-am anuntat sustinerea pentru Valeriu Zgonea si mi-o mentin. Este dreptul meu sa votez la Congres si voi vota cu Zgonea”, a spus vineri liderul PSD, citat de Ziare.com.

 

Dragnea a mai spus ca a fost validat si dosarul de candidatura al Ecaterinei Andronescu pentru una dintre cele patru functii de vicepresedinte PSD destinate femeilor.

 

De altfel, Dragnea a spus deja ca functia de presedinte executiv al partidului ramane in vigoare.

 

"S-a discutat despre structura BPN, dacă să mai rămână funcția de președinte executiv și să fie înlocuită cu patru funcții de vicepreședinți, dacă să fie și funcția de președinte executiv și cele patru funcții de vicepreședinți.

 

Au fost argumente pentru fiecare dintre cele două variante. Am propus, în final și au fost de acord, cu o singură excepție, să rămână funcția de președinte, funcția de președinte executiv, vicepreședinții și secretarul general. (...)

 

Cea mai bună soluție, pe care am susținut-o și eu, este soluția actuală care este mult mai suplă. Nu avea sens să existe și funcția de președinte și funcția de președinte executiv și patru funcții de prim vicepreședinți", spunea seful PSD, luni.

 

El a mai aratat ca propunerea de desfiintare a functiei de presedinte executiv i-a apartinut lui Victor Ponta, “propunere argumentata totusi, dar care n-a avut sustinere”.

TAGS : liviu dragnea valeriu zgonea presedinte executiv psd alegeri congres
Comentarii
Total 0 comments.
Mai multe din Actualitate Interna
281
 Bref
 Media Culpa
 Numarul Curent
DESENAND (CA) LUMEA
 Vis a vis
 Scrisori de la cititori
 Prieteni 22