Valeriu Zgonea: Este o onoare sa fac echipa cu Liviu Dragnea la conducerea PSD

I. P. | 02.10.2015

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, s-a declarat vineri onorat de propunerea făcută de liderul interimar al partidului, Liviu Dragnea, de a deveni mâna sa dreaptă, adică președinte executiv în viitoarea conducere a PSD.

Pe aceeași temă

"Președintele partidului a anunțat că va prezenta echipa după 11 octombrie. Pentru mine a fost o surpriză, în cel mai important oraș, după București, din România (Cluj-Napoca — n.r.), să facă acest anunț în cadrul partidului și pentru mine este o onoare. E mult de muncă. Gândiți-vă, totuși, că președintele partidului a fost președinte executiv de foarte mulți ani și rezultatele sunt extraordinare la nivelul administrației locale și al încrederii în partid. Deci ai în spate un target ridicat extrem de sus și asta înseamnă foarte multă muncă și determinare", a spus Zgonea, citat de Agerpres.

"Împreună (cu Valeriu Zgonea — n.r.) construim noua generație de lideri ai PSD, în 2016", a spus, la rândul său, Liviu Dragnea, prezent de asemenea la Bistrița.

Valeriu Zgonea le-a spus celor aproximativ 540 de membri de partid prezenți la Conferința de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud că "nu este nimic ieșit din comun" ca Liviu Dragnea să devină noul lider al PSD și a făcut un apel la solidaritate.

"Nu e nimic ieșit din comun că Liviu Dragnea va fi președintele partidului. Este rău pentru dușmanii noștri politici, pentru că știu că vor pierde alegerile. Dar, dacă nu suntem solidari, dacă nu suntem uniți, s-ar putea să pierdem, s-ar putea ca cineva din nou să bage bățul prin gard", a spus Zgonea.

CITIȚI ȘI: Viitoarea conducere a PSD: Zgonea - presedinte executiv, grupul de la Cluj - reactivat

Opinii

RECOMANDAREA EDITORILOR

Bref

Media Culpa

Vis a Vis

Opinii

Redacția

Calea Victoriei 120, Sector 1, Bucuresti, Romania
Tel: +4021 3112208
Fax: +4021 3141776
Email: redactia@revista22.ro

Revista 22 este editata de
Grupul pentru Dialog Social

Abonamente ediția tipărită

Abonamente interne cu
expediere prin poștă

45 lei pe 3 luni
80 lei pe 6 luni
150 lei pe 1 an

Abonamente interne cu
ridicare de la redacție

36 lei pe 3 luni
62 lei pe 6 luni
115 lei pe 1 an

Abonare la newsletter

© 2024 Revista 22